Ο Μουτσινάς ρώτησε αν ο Ασημακόπουλος του Survivor έχει συγγένεια με τη Σία από το Bachelor - Σκηνή έπος

Η εύλογη απορία του!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ο Μουτσινάς ρώτησε αν ο Ασημακόπουλος του Survivor έχει συγγένεια με τη Σία από το Bachelor - Σκηνή έπος

Η πρώτη εκπομπή για το 2021 και το Καλό Μεσημεράκι έγινε με απόλυτη επιτυχία και τον Νίκο Μουτσινά να παρομοιάζει τον Γιώργο Ασημακόπουλο με την Σία Βοσκανίδου.

Ο παρουσιαστής, που αποκαλύφθηκε πως έκανε unfollow την Ιωάννα Μαλέσκου, ξεκίνησε την εκπομπή του φυσικά σχολιάζοντας τους τελικούς και τις πρεμιέρες των ριάλιτι. Δεν θα μπορούσε όμως να αφήσει παραπονεμένους και τους νέους παίκτες των ριάλιτι!

Η απόλυτη σκηνή έπος όμως της σημερινής εκπομπής ήταν όταν ο Νίκος Μουτσινάς παρομοίασε τον Γιώργο Ασημακόπουλο από το Survivor με την Σία από το The Bachelor.

«Το παιδί αυτό από τους Μαχητές με τα σγουρά μαλλιά και τα δόντια, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ξέρουμε αν έχει συγγένεια με τη Σία από το The Bachelor. Ίδιοι δεν είναι; Εγώ πιστεύω ότι είναι η Σία από το The Bachelor και θα μας το πουν κάποια στιγμή, όταν θα τρέχουν εκεί στις λάσπες…» είπε χιουμοριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Λίγο αργότερα, ο Νίκος Μουτσινάς άδειασε τον Chris Σταμούλη του Survivor - «Τι είναι αυτά; Πόσο πίσω είμαστε;»

Ο κακός χαμός έχει γίνει μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Chris Σταμούλη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor για τις οποίες ξέσπασε και ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι.

Ο Chris Σταμούλης είπε στο χθεσινό Survivor τα εξής: «Κάθε γυναίκα είναι σαν πηλός που είναι άμορφος. Όλες τις γυναίκες τις πλάθεις, δεν έχει σημασία αν είναι 15. Όλες τις διαμορφώνεις πιστεύω ακόμα κι αν είναι στα 30.

Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες χρειάζονται πλάσιμο για να διαμορφώσουν χαρακτήρα. Βέβαια για να σε αφήσει κάποια να την πλάσεις, σημαίνει ότι σε θαυμάζει κι είναι ερωτευμένη μαζί σου».

Φυσικά, τόσο το Twitter που ξέσπασε για τις δηλώσεις του παίκτη όσο και η εκπομπή δεν παρέλειψε να παίξει το συγκεκριμένο απόσπασμα με τον Νίκο Μουτσινάς αμέσως μετά να τον «αδειάζει» κανονικά: «Μας είπε κι εκείνο το καλό το παιδί, ο Chris, πώς πρέπει να πλάσουμε τη γυναίκα. Το πλάσιμο της γυναίκας μπορεί να κράτησε κι ένα τέταρτο.

Δεν τον παρακολουθώ. Δεν τον παρακολουθώ, δεν θέλω! Δεν θέλω να τον παρακολουθήσω! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πόσο πίσω είμαστε; Θα μου πεις είναι εκεί πέρα και λίγο πιο πρωτόγονοι που δεν έχουν τον πολιτισμό. Είναι στον Άγιο Δομίνικο και θυμήθηκε τα παλιά.

Τη γυναίκα την πιάνεις, της δίνεις μια ροπαλιά και την βάζεις μες στη σπηλιά, μην είσαι βλάκας. Να μην έχει απλά κίνηση. Μπράβο το παιδί! Εκπαιδευτική τηλεόραση, να ακούγονται αυτά».