Survivor 4: To twitter "έθαψε" τον Chris για το "πλάσιμο" των γυναικών - "Καλωσήρθατε στον 21ο αιώνα"

Έγινε το έλα να δεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: To twitter

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε την ομάδα των Μαχητών να σχολιάζει τις κοπέλες των Διάσημων και συγκεκριμένα τον Chris να δίνει ρεσιτάλ ερμηνείας.

Πιο συγκεκριμένα ο δικηγόρος είπε πως είναι άντρας old school και μάλλον παλαιών αρχών, έτσι θέλει την γυναίκα να την "πλάθει" o ίδιος ώστε να την φέρνει...στα μέτρα του.

Στο άκουσμα αυτών των δηλώσεων, το twitter πήρε φωτιά και "έθαψε" τον παίκτη των Μαχητών , δείτε, ωστόσο, ποιες είναι οι νέες παίκτριες που μπήκαν στον παιχνίδι.

chris survivor 4
chris tqwitter
chris twitter

Survivor spoiler 3/1: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου!

Όπως είδαμε στο τρειλερ του νέου επεισοδίου, σήμερα μπαίνουν στο παιχνίδι δύο νέες παίκτριες για τις δύο ομάδες, οι οποίες, όπως σας ενημερώσαμε, θα είναι η Ανθή Σαλαγκούδη που θα μπει στους διάσημους και η Ασημίνα Ιγγλέζου που θα μπει στους μαχητές.

Ο στίβος μάχης φαίνεται πως θα είναι για ακόμα μία φορά πολύ δύσκολος ενώ το υγρό στοιχείο θα δυσκολέψει και πάλι τις δύο ομάδες, οι οποίες θα αγωνιστούν για έπαθλο. Μιας και ο προηγούμενος αγώνας επάθλου έδωσε στέγη, το λογικό είναι σήμερα οι ομάδες να απολαύσουν κάποιο φαγητό, το οποίο είναι και το κομμάτι που τους λείπει περισσότερο.

Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν σε έναν στίβο μάχης που δεν είχαμε δει στα προηγούμενα Survivor παρά μόνο στo Nomads! Από τη μια οι Διάσημοι θέλουν να διατηρήσουν τα τεκταινόμενα μετά την τεράστια επιτυχία της Τετάρτης, από την άλλη οι Μαχητές διψούν για εκδίκηση! Ποιος θα τα καταφέρει;

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Youweekly.gr, για ακόμα μία φορά, νικητές θα αναδειχθούν οι Μαχητές οι οποίοι θα δείξουν πως δεν τα παρατάνε τόσο εύκολα. Άλλωστε η ήττα τους στο προηγούμενο αγώνισμα τους πείσμωσε και δημιούργησε αρκετές εντάσεις στην παραλία τους. Μάλιστα δεν δίστασαν να ειρωνευτούν και τους Διάσημους, λέγοντας πως μπορούν να χαρούν τώρα γιατί αυτή θα είναι η τελευταία τους νίκης.

Όπως βλέπουμε λοιπόν, κάτι το πείσμα κάτι η ενίσχυση της ομάδας, οι Μαχητές θα βρεθούν και πάλι σε πλεονεκτική θέση. Αν θέλετε και σκορ, σας το μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, αφού πρόκειται για κάτι που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο και δεν το έχουμε επιβεβαιώσει! Σύμφωνα με αυτό λοιπόν το σκορ θα είναι 10-7 αλλά αυτό δεν το θεωρούμε 100% δεδομένο!

Μέχρι τότε, δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου: