Survivor 4 spoiler: Μπαίνει στους διάσημους η Ανθή Σαλαγκούδη - Στους μαχητές η Ασημίνα Ιγγλέζου

Πράγματα που δεν ξέρατε για τις δύο νέες παίκτριες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Μπαίνει στους διάσημους η Ανθή Σαλαγκούδη - Στους μαχητές η Ασημίνα Ιγγλέζου

Δύο νέες παίκτριες πρόκειται να μπουν στο αυριανό επεισόδιο του Survivor 4, και αυτές δεν είναι άλλες από την Ανθή Σαλαγκούδη η οποία θα μπει στην ομάδα των διάσημων και την Ασημίνα Ιγγλέζου, η οποία θα ενισχύσει την ομάδα των μαχητών.

H ομάδα των Μαχητών μετά την οικειοθελής αποχώρηση της Λιλιοπούλου έμεινε με λιγότερα άτομα, άρα έπρεπε να υπάρξει μια προσθήκη, ενώ από την άλλη η ομάδα των Διάσημων είναι αρκετά αδύναμη, ασχέτως αν κέρδισε το προηγούμενο αγώνισμα όπως πρώτοι σας αποκαλύψαμε στο Youweekly.gr, άρα πρέπει να δυναμώσει λιγάκι μπας και...

Survivor 4 νέες παίκτριες

Ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει την είσοδο των δύο κυριών και οι υπόλοιποι παίκτες θα αντιδράσουν κάπως υπερβολικά, ενώ στη συνέχεια θα έχουν να αντιμετωπίσουν ένα πολύ σκληρό αγώνσμα.

Αυτό είναι το trailer του Survivor για την Κυριακή 3/1

Το αγώνισμα επάθλου θα είναι για ακόμα μια φορά σκληρό. Πρωταγωνιστεί ξανά το υγρό στοιχείο ενώ πάλι χρειάζεται μεγάλη αντοχή και ταχύτητα. Για να δούμε, θα κάνουν το σερί οι Διάσημοι και θα κερδίσουν ξανά το παιχνίδι ή οι Μαχητές δεν θα τους αφήσουν να σηκώσουν κεφάλι;

Να θυμάστε πως το Youweekly.gr θα επανέλθει με spoiler την Κυριακή 3/1 λίγο πριν τον αγώνα!

Πράγματα που δεν ξέρατε για την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου που μπαίνουν στο Survivor 4

H Ασημίνα Ιγγλέζου έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ως η απόλυτη Ελληνίδα μάνα. Το μοντέλο και δρομέας μεγάλων αποστάσεων, ανεβάζει συνεχώς επικίνδυνα τη θερμοκρασία στα ύψη, με τα βίντεο και τις φωτογραφίες της στα social media.

Ασημίνα Ιγγλέζου Survivor

Η Ανθή Σαλαγκούδη είναι δημοσιογράφος και παρουσιάστρια. Ο λόγος της καθυστέρησης ήταν πως το deal με τον Ατζούν άργησε να πραγματοποιηθεί με αποτέλεσμα οι πρώτοι παίκτες να έπρεπε να ταξιδέψουν για Άγιο Δομίνικο ώστε να προλάβουν να είναι όλα έτοιμα στις 27 Δεκεμβρίου, όταν και θα γίνει η πρεμιέρα του ριάλιτι.

Ανθή Σαλαγκούδη survivor