Survivor spoiler 30/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου!

Οριστικό! Μεγάλη προσοχή πρόκειται για διαρροή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor spoiler 30/12: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα τον αγώνα επάθλου!

Πριν από λίγο κυκλοφόρησε το σημερινό trailer του Survivor, το οποίο πρώτοι σας αποκαλύψαμε εδώ. Η πίστα είναι πέρα για πέρα απαιτητική, ο στίβος μάχης πολύ δύσκολος με αρκετά... χιλιόμετρα, είσοδο σε πισίνα, πέρασμα από δυνατά και ψηλά εμπόδια καθώς και έναν πολύ δύσκολο στόχο! Υπάρχει πιστεύετε ελπίδα να κερδίσουν αυτή την φορά οι Διάσημοι ή οι Μαχητές θα κάνουν το 4-0;

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα στο Survivor

Τα spoiler του Youweekly.gr όσον αφορά το Survivor εδώ και χρόνια πέφτουν πάντα μέσα! Οι πηγές μας είναι έγκυρες και οι πληροφορίες που σας μεταφέρουμε είναι καρατσεκαρισμένες από εκατό πλευρές. Όπως πριν από λίγη ώρα σας αποκαλύψαμε ποιος διάσημος θα ψηφιστεί ως αγαπημένος από το τηλεοπτικό κοινό και ποιος θα είναι ο πέμπτος προτεινόμενος προς αποχώρηση, έτσι και τώρα θα σας αποκαλύψουμε ποια ομάδα θα κερδίσει τον σημερινό αγώνα επάθλου!

Τα όσα μας μετέφεραν οι πηγές μας σήμερα είναι λίγο μπερδεμένα γιατί ο ΣΚΑΙ βγάζει fake news προς τα έξω και γι' αυτό κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη! Ωστόσο οφείλουμε να σας μεταφέρουμε επακριβώς ότι έφτασε στα αυτιά μας! Οι πληροφορίες θέλουν νικητές στον σημερινό αγώνα τους Διάσημους (για πρώτη φορά θα σήκωναν κεφάλι)!

Δείτε το trailer: