Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor spoiler 30/12: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!

Προσοχή, πρόκειται για διαρροή!

Survivor spoiler 30/12: Αυτός ο παίκτης αποχωρεί σήμερα!
Survivor 30.12.2020 09:55
Από Youweekly Team

Όπως ήδη σας έχουμε αποκαλύψει φέτος στο Survivor η διαδικασία της ψηφοφορίας των παικτών που θα τίθενται προς αποχώρηση θα γίνεται εντελώς διαφορετικά.

Συγκεκριμένα, για πρώτη φορά, η ψηφοφορία θα γίνεται απ’ όλα τα μέλη και των δύο ομάδων. Αυτό σημαίνει πως θα κινδυνεύουν όλοι για να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης…

Μέχρι στιγμής, μετά και την ολοκλήρωση του χθεσινού 29/12 επεισοδίου (δείτε εδώ τα highlights) οι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: Μιχάλης Αρναούτης, Άννα Μαρία Βέλλη, Τριαντάφυλλος και Γιώργος Κοψίδα.

Survivor spoiler υποψήφιοι

Αυτοί οι τέσσερις βγήκαν λόγω ισοψηφίας από ψηφοφορία μεταξύ των παικτών των Διάσημων που έχασαν και τους δυο αγώνες ασυλίας από τους Μαχητές.

Ωστόσο, όπως ήδη έχει ανακοινωθεί από τον Γιώργο Λιανό, το τηλεοπτικό κοινό θα ψηφίζει ποιος είναι ο πιο αγαπημένος του παίκτης. Ο παίκτης αυτός - που στην προκειμένη περίπτωση είναι η Κάτια Ταραμπάνκο, σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες - θα πρέπει να επιλέξει ακόμα έναν παίκτη που θα τεθεί υποψήφιος προς αποχώρηση.

Αυτό σημαίνει πως θα γίνουν πέντε, πάλι όμως στην συγκεκριμένη περίπτωση, επειδή υπήρξε δυο φορές ισοψηφία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που θα τεθεί σε υποψηφιότητα προς αποχώρηση από τον πιο αγαπημένο παίκτη του κοινού θα είναι η Αγγελική Λάμπρη.

Ποιος παίκτης αποχωρεί σήμερα από το Survivor

Οι αρχικές πληροφορίες του Youweekly.gr ανέφεραν έναν εκ των Μιχάλη Αρναούτη και Άννα Μαρία Βέλλη και οι πληροφορίες επιβεβαιώνονται αφού κατά 99% εκείνος που έχει ήδη αποχωρήσει είναι ο Μιχάλης Αρναούτης!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4: Tέσσερις συνολικά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση!

Survivor 4: Η Μαλέσκου "άδειασε" την Λιλιοπούλου για την αποχώρηση της - «Το γνωρίζεις πριν πας...»

Share