Survivor 4: Βόμβα από την Έλενα Λιλιοπούλου - Ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι

Kι ακόμα δεν αρχίσαμε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4: Βόμβα από την Έλενα Λιλιοπούλου - Ζήτησε να αποχωρήσει από το παιχνίδι

Σε ένα φοβερό «ξέσπασμα» προχώρησε η Έλενα Λιλιπούλου, η οποία φαίνεται πως… τα βροντά και απειλεί με αποχώρηση από το Survivor 4, σε μια από τις πιο έντονες στιγμές των πρώτων ημερών.

Οι στιγμές στον Άγιο Δομίνικο είναι εξαιρετικά δύσκολες, αφού οι παίκτες περνούν το πρώτο δύσκολο διάστημα προσαρμογής στο ριάλιτι επιβίωσης, με την υπάλληλο φούρνου να δείχνει να μην αντέχει άλλο και να τονίζει, ότι θα αποχωρήσει.

Η ψυχολογία της έχει καταρρακωθεί, όπως επεσήμανε η Λιλιοπούλου, προσθέτοντας ότι της λείπουν οι δικοί της και η δουλειά της, παρά το γεγονός, ότι εκτιμά πολύ τους συμπαίκτες της, οι οποίοι βρίσκονται διαρκώς στο πλευρό της και επιχειρούν να την εμψυχώσουν. Δείτε ωστόσο ποια ομάδα παίρνει την ασυλία!

Τελικά, όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το youweekly η παίκτρια στο συμβούλιο του νησιού ζήτησε να αποχωρήσει και η απόφαση της ήταν τελική.

Survivor 4: Σε άσχημη κατάσταση η Κάτια Ταραμπάνκο - Έπαθε τροφική δηλητηρίαση

Καλά καλά δεν ξεκίνησε στο Survivor 4 και κάποιοι παίκτες φαίνεται πως τα βρήκαν ήδη σκούρα αφού έπαθαν τροφική δηλητηρίαση. Ο λόγος για την Κάτια Ταραμπάνκο και την Αγγελική Λάμπρη.

Οι δύο παίκτριες των διάσημων φαίνεται να έφαγαν κάτι που τις πείραξε με αποτέλεσμα να ξυπνήσουν με χάλια στομάχι. Μάλιστα η Κάτια δεν άντεξε έκανε εμετό μπροστά στην κάμερα.

Δύσκολα τα έχουν βρει οι διάσημοι αφού μετά τις απανωτές ήττες, αποδυναμώνονται και ορισμένοι παίκτες. Τι θα γίνει στην συνέχεια; θα εμποδίσει αυτό την δυνατή παίκτρια να αγωνιστεί;

Survivor 4: Άγριο κράξιμο του Γιώργου Ασημακόπουλου σε Μαριπόζα - "Νομίζει ότι είναι πριγκίπισσα!"

Με το καλημέρα σας στο Survivor 4, οι παίκτες που δουλεύουν και οι παίκτες που...τεμπελιάζουν μάλλον έχουν ξεχωρίσει και αυτό ενοχλεί αρκετούς. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος δεν δίστασε να ρίξει τα πυρά του στους συμπαίκτες του.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Ασημακόπουλος κατηγόρησε τον Τζέιμς και την Έλενα Κρεμλίδου πως ο ένας κοιμάται όλη την ώρα και η συμπαίκτρια του είναι σαν "πριγκίπισσα¨ που τα θέλει όλα έτοιμα!

Βλέπουμε λοιπόν ήδη κάποιες κόντρες να ξεκινούν μιας και ο πρώτος παίκτης δεν πήγε εκεί για διακοπές αλλά για να κατακτήσει τo έπαθλο!