Survivor 4 spoiler: Αποχωρεί η Έλενα Λιλιοπούλου από την ομάδα των μαχητών

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Αποχωρεί η Έλενα Λιλιοπούλου από την ομάδα των μαχητών

Λίγες ώρες πριν βγει στον αέρα το νέο επεισόδιο του Survivor 4 στον ΣΚΑΪ, σας έχουμε ένα σούπερ spoiler, το οποίο αφορά την Έλενα Λιλιοπούλου που είναι τελικά η παίκτρια των μαχητών που αποφασίζει να αποχωρήσει απόψε στο συμβούλιο του νησιού.

Από το πρωί ακούγεται πως αυτή που θα θελήσει να αποχωρήσει από το παιχνίδι θα είναι η Έλενα Κρεμλίδου, ενώ ακούστηκε και το όνομα της Κάτιας Ταραμπάνκο. Η αλήθεια είναι ωστόσο πως κανένα από τα παραπάνω ονόματα δεν ισχύει αφού η παίκτρια που θα ζητήσει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο θα είναι η Ιωάννα Λιλιοπούλου.

Η 24χρονη υπάλληλος φούρνου τα βρίσκει σκούρα στην παραλία και όχι απλά ζητάει να φύγει από το παιχνίδι αλλά το κάνει κιόλας.

Έλενα Λιλιοπούλου Survivor

Ποια είναι η Έλενα Λιλιοπούλου που θέλει να φύγει από το Survivor 4

Η Έλενα Λιλιοπούλου είναι 24 ετών, σπουδάζει προπονητική και εργάζεται σε φούρνο. Από μικρή ηλικία έκανε ενόργανη και χορό ενώ τώρα τον ελεύθερο της χρόνο τον περνάει στο γυμναστήριο κάνοντας βάρη και crossfit. Είναι δυναμική, εργατική και με αίσθηση του χιούμορ.

Θα της λείψει η οικογένειά της και οι κολλητοί της φίλοι. Δεν αντέχει το ψέμα και τους διπρόσωπους ανθρώπους. Για αυτό πάντα είναι αρκετά επιφυλακτική στις σχέσεις της με τους άλλους. Έρχεται στο SURVIVOR γιατί έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της ότι μια γυναίκα μπορεί να καταφέρει να το κερδίσει.

Δείτε το σημερινό trailer του Survivor

Πως θα γίνεται η αποχώρηση των παικτών

Οι τηλεθεατές θα έχουν την δυνατότητα να ψηφίζουν τον αγαπημένο τους παίκτη με θετική ψήφο και για πρώτη φορά θα δούμε να βγαίνουν υποψήφιοι προς αποχώρηση και από τις δυο ομάδες, δηλαδή και από τους Μαχητές και από τους Διάσημους, αλλά μπορεί να γίνει και δυο παίκτες από τους διάσημους και δυο παίκτες από τους μαχητές. Αυτό λογικά θα προκύπτει από τα αγωνίσματα.