Survivor 4 spoiler: Η Ταραμπάνκο πήγε να τα μαζέψει και να αποχωρήσει τελικά όχι η Κρεμλίδου

Τεράστια ανατροπή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 spoiler: Η Ταραμπάνκο πήγε να τα μαζέψει και να αποχωρήσει τελικά όχι η Κρεμλίδου

Λίγο πριν ξεκινήσει το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4, σας έχουμε ένα σούπερ spoiler, το οποίο αφορά την παίκτρια που αποχωρεί σήμερα, η οποία όπως όλα δείχνουν τελικά δε θα είναι η Έλενα Κρεμλίδου αλλά η Κάτια Ταραμπάνκο.

Τα πράγματα δεν ξεκίνησαν και τόσο καλά για την ομάδα των διάσημων αφού είχαν δύο διαδοχικές ήττες, στην πρώτη κιόλας μέρα του παιχνιδιού.

Μάλιστα, όπως είδαμε και στο τρέιλερ, δύο παίκτριες παθαίνουν τροφική δηλητηρίαση, μεταξύ αυτών και η Κάτια Ταραμπάνκο.

Survivor Κάτια Ταραμπάνκο

Στο επεισόδιο της Δευτέρας έχουμε το πρώτο αγώνισμα ασυλίας. Στη συνέχεια ακολουθεί το συμβούλιο του νησιού, όπου θα μάθουμε και ποιοι θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Μόνο που εκεί ο Γιώργος Λιανός και οι υπόλοιποι παίκτες του Survivor έρχονται σε μια τοποθέτηση που τους σοκάρει! Παίκτης από τους Διάσημους ζητά να αποχωρήσει οικειοθελώς.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η παίκτρια αυτή θα είναι η Κάτια η οποία μπορεί να είναι μία από τις καλύτερες παίκτριες της ομάδας, ωστόσο δυσκολεύεται αρκετά. Στο τέλος η Κάτια Ταραμπάνκο θα αποφασίσει να μείνει στο Survivor και να δοκιμάσει λίγο ακόμα τις δυνάμεις της.

Survivor 4: Δείτε τον σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο

Η Κάτια Ταραμπάνκο, από την ομάδα των Διάσημων στην πρεμιέρα του Survivor και στον πρώτο στίβο μάχης έδειξε πως είναι από τους δυνατούς παίκτες. Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που το περιμέναμε όλοι αφού από την συμμετοχή της στο GNTM είχε δείξει πως είναι ένας χαρακτήρας αποφασιστικός και δυναμικός. Βέβαια, όταν ο έρωτας της χτύπησε την πόρτα σα να "μαλάκωσε" λιγάκι.

Ναι, η Κάτια Ταραμπάνκο, είναι ερωτευμένη, καλά καταλάβατε! Πριν φύγει για τον Άγιο Δομίνικο διατηρούσε μια όμορφη σχέση με έναν κούκλο μελαχρινό. Την σχέση αυτή επέλεξε να την κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πριν από λίγο καιρό βέβαια, οι κάμερες της εκπομπής Ευτυχείτε, την τσάκωσαν σε μια βραδινή έξοδο με τον φίλο της.

«Ήρθαμε να δούμε ταινία με τον φίλο μου. Πάντα ευτυχισμένη. Έχουμε τελειώσει τα γυρίσματα, ξεκινάμε με την καινούργια σεζόν. Ήταν μια πολύ ωραία δουλειά, δυνατή εμπειρία και είχαμε μια άριστη συνεργασία. Έχω ρίξει μια ματιά στο GNTM. Είναι δυνατό πρόγραμμα. Να μοιραστούν τίτλο και χρήματα ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Η Ζενεβιέβ είναι μια κατηγροία μόνη της», δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Δείτε τον σύντροφο της Κάτιας Ταραμπάνκο στο παρακάτω βίντεο