Σοκάρει ο Ηρακλής Τσουζίνοβ - «Ο σεκιούριτι ερχόταν από πίσω μου για να μην τυχόν κλέψω»

Εξομολογείται για το bullying που έχει βιώσει

Το πρωί της Τρίτης ο Ηρακλής Τσουζίνοβ μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και σόκαρε με τις δηλώσεις του αναφορικά με το bullying που έχει βιώσει στην Ελλάδα.

Ο νικητής του GNTM 3, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε και στα επαγγελματικά του σχέδια ενώ ανακοίνωσε και το καινούργιο του βήμα.

Expand player

Ο Ηρακλής είπε χαρακτηριστικά: «Ήρθε η στιγμή να δείξω όσα έμαθα στο GNTM. Δεν αγχώνομαι, σκέφτομαι μόνο ότι είναι η πρώτη μου επαγγελματική φωτογράφιση. Θέλω να σαρώσω την Ευρώπη και ανυπομονώ να κάνω το πρώτο μου ταξίδι στο Elite.

Είμαι πάρα πολύ περήφανος για την Παρασκευή και όντως είχα βάλει κόσμο να την ψηφίσει. Η μητέρα μου έστειλε πάρα πολλά μηνύματα. Με τα λεφτά που πήρα πρέπει να πληρώσω τους λογαριασμούς της οικογένειας και των φίλων. Στο σχολείο ήμουν διάσημος, ήμουν πρόεδρος του 15μελους.

Δεν ήμουν και το καλύτερο παράδειγμα στο σχολείο, δεν ήμουν ο τέλειος μαθητής, ούτε ο πιο σωστός, κοπάνες, καταλήψεις, αποβολές. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι παρουσιαστής. Ίσως επειδή είμαι λεξιπενής ή επειδή δεν μου ταιριάζει. Ηθοποιός θα γινόμουν.

Το ιδανικό θα ήταν να ακολουθήσω την πορεία του Γιώργου Καράβα γιατί τον θαυμάζω πάρα πολύ. Έχω δεχτεί μπούλινγκ στην Ελλάδα. Έμπαινα σε σούπερ μάρκετ και ο σεκιούριτι ερχόταν από πίσω μου για να μην κλέψω», κατέληξε ο Ηρακλής Τσουζίνοβ.

GNTM 3: Ο Ηρακλής απαντά για τον πατέρα του - «Δεν τον σκέφτομαι καν, μου περνάει αδιάφορο»

Ο ο νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοβ έδωσε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο Τηλέραμα και μέσα σε όλα αναφέρθηκε και στον πατέρα του.

Το επίδοξο μοντέλο είχε δηλώσει παλιότερα πως δεν έχει καμία επαφή με τον πατέρα του και πως θα ήθελε «να δει τι έχασε», αναφερόμενος στην νίκη του.

Δηλώσατε ότι κάποια στιγμή θέλετε να γίνετε γνωστός για να σας δει ο πατέρας σας και να καταλάβει τι έχασε. Αυτό είναι μια ανάγκη σας που θέλετε να εκπληρωθεί;

Δεν το σκέφτομαι τόσο. Είναι κάτι που το έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου, αλλά δεν θέλω να το σκέφτομαι καν, μου περνάει πλέον αδιάφορο.

Το 2020 ήταν μία δύσκολη χρονιά για όλον τον κόσμο. Τι εύχεστε για το 2021;

Κατ’ αρχάς υγεία υγεία. Είναι πολύ κλισέ, αλλά είναι τόσο σημαντικό. Και πολλή αγάπη μεταξύ των ανθρώπων. Να μην υπάρχει διαχωρισμός σε χρώματα, ράτσες και προτιμήσεις. Αυτό θα έλυνε πάρα πολλά προβλήματα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αποκάλυψη: Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Μαριαγάπη, Έντουαρντ και Ανδρέας γνωριζόντουσαν πριν το GNTM 3

Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Ηρακλή - Ανδρέα μετά τον τελικό του GNTM 3! «Τον πείραξε που...»