Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Ηρακλή - Ανδρέα μετά τον τελικό του GNTM 3! «Τον πείραξε που...»

Τα απίστευτα "καρφιά"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγρια κόντρα ανάμεσα σε Ηρακλή - Ανδρέα μετά τον τελικό του GNTM 3! «Τον πείραξε που...»

Μια άγρια κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Ηρακλή και τον Ανδρέα τους 2 από τους 3 φιναλίστ του τελικούς του GNTM 3. Όλα ξεκίνησαν όταν ο δεύτερος είπε ότι ο πρώτος, πήγε στο παιχνίδι για τα χρήματα και όχι για το μόντελινγκ. Η απάντηση δεν άργησε να έρθει δηλώνοντας πως το είπε επειδή έχασε το έπαθλο.

«Νομίζω η φάση του μόντελινγκ απαιτεί και λίγο χρήμα, αν είσαι σε κάτι καλός δεν θα το κάνεις τσάμπα. Ο καθένας έχει τους στόχους του, εγώ προσωπικά θέλω να δουλέψω, να κάνω αυτό που μου αρέσει και να μπορώ να ταΐσω και την οικογένειά μου από αυτό. Μπορεί τον Αντρέα να τον πείραξε που δεν κέρδισε κάτι που ήθελε, έτυχε να μην ανταμειφθεί, να μη συνειδητοποίησε ακόμα την κατάσταση που βρίσκεται ότι δεν έχει κερδίσει και να τον έχει πειράξει», δήλωσε ο Ηρακλής Τσουζίνοφ στην εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου».

Η ανταπάντηση του Ανδρεά στον Ηρακλή για το GNTM 3

«Στηρίζω την άποψή μου γιατί έχω κάνει προσωπικές συζητήσεις με τον Ηρακλή και ήταν αυτό που μου είχε πει. Ο Ηρακλής έκανε 3 χρόνια μόντελινγκ και μου έλεγε ότι ποτέ δεν το κυνήγησε όσο θα έπρεπε. Αν είμαι λάθος, ο χρόνος θα το δείξει. Είτε έβγαινα πρώτος είτε τελευταίος, αυτή είναι η άποψή μου από τη συζήτηση που είχαμε μεταξύ μας» του απάντησε ο Ανδρέας βγαίνοντας σε ζωντανή σύνδεση.

GNTM 3 - Ανδρέας: «Πρόδωσε» την παραγωγή - «Μας είχαν πει πως δε θα υπάρχουν...»

Ο Ανδρέας ήταν ένας από τους φιναλίστ του φετινού κύκλου και ένα από τα παιδιά που αντέδρασαν ιδιαίτερα στην είσοδο των παλιών παικτών μέσα στο σπίτι.

Όπως εξήγησε ωστόσο ο ίδιος στις δηλώσεις του, δεν ήταν προετοιμασμένος να δεχθεί τις επιστροφές στο σπίτι και ήταν σίγουρος πως φτάνει πλέον προς το τέλος. Χθες η μητέρα του Ανδρέα μίλησε για τη σχέση που είχε ο γιος της με τη Λία. Δείτε εδώ όλα όσα είπε.

«Αν θέλετε να είμαι πλήρως ειλικρινής, φέτος, λόγω covid και επειδή έχουμε κορωνοϊό, είχανε πει ότι δεν θα γίνουν οι επιστροφές, οπότε είχαμε πει εμείς ότι είμαστε στην 8άδα και λέγαμε τέλεια, τελειώνουμε. Είχε περάσει καιρός και λέγαμε μπαίνουμε στην τελική ευθεία και μας την έφεραν. Μας έπαιξαν ένα ωραίο κολπάκι, οπότε οι αντιδράσεις μας ήταν εις διπλούν», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας.