GNTM 3 - Ανδρέας: Η μαμά του αποκαλύπτει - «Με τη Λία ήταν...»

Τι ανέφερε για τη μεταξύ τους σχέση;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3 - Ανδρέας: Η μαμά του αποκαλύπτει - «Με τη Λία ήταν...»

Πολλά είχαν ακουστεί για τη σχέση του Ανδρέα με τη Λία μέσα στο GNTM 3 και έτσι σήμερα, η μαμά του πρώτου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και θέλησε να κάνει την αποκάλυψη σχετικά με το τι ακριβώς συνέβη ανάμεσα στους δυο τους.

Ο Ανδρέας βρέθηκε στην τρίτη θέση του διαγωνισμού ενώ όσο καιρό βρισκόταν μέσα στο σπίτι φάνηκε να είχε έρθει πολύ κοντά με τη Λία.

Μάλιστα ήταν ένα από τα άτομα που κάλεσε στον τελικό προκειμένου να έρθουν και να τον υποστηρίξουν. Η Λία στεναχωρήθηκε ιδιαίτερα που δεν αναδείχθηκε νικητής και το έδειξε με μία ανάρτηση «καρφί» για τον Ηρακλή - δείτε εδώ και την πρώτη ανάρτηση του Ανδρέα.

«Ο Ανδρέας έχει πολλές φίλες και πολλούς φίλους. Δεν υπάρχει κάτι ανάμεσά τους, μάλλον παρεξηγήθηκε όλο αυτό, τα παιδιά είναι πολύ καλοί φίλοι», είπε χαρακτηριστικά η μαμά του Ανδρέα.

GNTM 3 - Ανδρέας: Η πραγματική ηλικία και η καταγωγή του

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος αποτελεί χωρίς αμφιβολία έναν από τους πιο πολυσυζητημένους παίκτες του GNTM 3. Λίγες ώρες πριν από τον μεγάλο τελικό, το youweekly.gr σας παρουσιάζει την πραγματική ηλικία και την καταγωγή του καθώς και όλα όσα δεν γνωρίζατε μέχρι τώρα για εκείνον.

Ο Ανδρέας του GNTM είναι 19 ετών, μεγάλωσε στην Αμαλιάδα και σπουδάζει στο τμήμα Επιστημών Οίνου, Αμπέλου & Ποτών στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής.

Αποφάσισε να ασχοληθεί με το modelling όταν πηγαίνοντας να βγάλει φωτογραφίες για το αθλητικό του δελτίο, ο φωτογράφος του είπε ότι έχει προοπτική να γίνει μοντέλο. Τους τελευταίους μήνες έχει καταφέρει να κάνει κάποιες επαγγελματικές φωτογραφίσεις και να ταξιδέψει στο εξωτερικό.

Ανδρέας Αθανασόπουλος GNTM 3

Στο GNTM ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ήρθε γιατί του αρέσει ο ανταγωνισμός και θέλει να ζήσει τις πιο ακραίες δοκιμασίες. Στόχος του είναι να φτάσει στην κορυφή με προσεκτικά και σταθερά βήματα. Του αρέσουν το μπάσκετ, τα βιντεοπαιχνίδια, το θέατρο και το beatboxing. Για τον Ανδρέα το GNTM είναι ένα λευκό, ημίγλυκο κρασί, που θέλει να απολαύσει, μέχρι την τελευταία του σταγόνα, κάτι που θα κάνει βέβαια αφού μετά την απόδοσή του στον ημιτελικό, «τσέκαρε» ένα εισιτήριο για τον τελικό.

Motto: “if you are good at something, never do it for free”

GNTM 3  Ανδρέας