GNTM 3: H πρώτη ανάρτηση του Ανδρέα Αθανασόπουλου μετά τον μεγάλο τελικό

Τα συγκινητικά λόγια του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: H πρώτη ανάρτηση του Ανδρέα Αθανασόπουλου μετά τον μεγάλο τελικό

Λίγο μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος του μεγάλου τελικού του GNTM 3, ο Ανδρέας Αθανασόπουλος θέλησε να κάνει την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να ευχαριστήσει το κοινό που τον στήριξε.

Ο Ανδρέας ήταν το μεγάλο φαβορί του διαγωνισμού ωστόσο χθες η απόδοσή του στη φωτογράφηση τον έφερε στην τρίτη θέση παρόλο που ήταν δεύτερος στις ψήφους του κοινού.

Από τη μεριά του το νεαρό μοντέλο δημοσίευσε δύο υπέροχες φωτογραφίες του και ευχαρίστησε για την υπέροχη εμπειρία που έζησε.

Συγκεκριμένα ο 19χρονος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό: «Το όμορφο ταξίδι ήρθε η ώρα να τελειώσει και για εμένα κάπου εδώ! Ένα τεράστιο ευχαριστώ για όλη την στήριξη και την αγάπη που μου δείξατε. Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και αυτό θα συνεχίσω να κάνω, τώρα που το πραγματικό παιχνίδι ξεκινά. Να θυμάστε υγεία, χαμόγελα , αγάπη και πάνω από όλα πίστη στον εαυτό σας και εύχομαι όλα σας τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!».

Ανδρέας Αθανασόπουλος GNTM
Ανδρέας Αθανασόπουλος instagram

Η πρώτη ανάρτηση του Ηρακλή Τσουζίνοφ μετά το τέλος του GNTM 3: "Καλή φάση μπορώ να πω!"

Ο τελικός του GNTM 3 πραγματοποιήθηκε - δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς - και ο Ηρακλής είναι ο νικητής!

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Ηρακλή να κερδίζει τις εντυπώσεις των κριτών, αλλά και την αγάπη του κοινού.

Η τελική κατάταξη του τελικού του GNTM 3, έπειτα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας των κριτών και του τηλεοπτικού κοινού, είναι: Ηρακλής Τσουζίνοφ 95,2 βαθμοί, Παρασκευή Κερασιώτη 87 βαθμοί, Ανδρέας Αθανασόπουλος 84,8 βαθμοί.

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη του νίκη στον τελικό του GNTM, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Ο ίδιος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σε εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος. Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πως αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία, και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας».

Ηρακλής GNTM 3 instagram