GNTM 3: Συγκλόνισε ο Ηρακλής - «Θέλω να δει ο πατέρας μου τι έχασε»

Η μοναδική εξομολόγησή του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Συγκλόνισε ο Ηρακλής - «Θέλω να δει ο πατέρας μου τι έχασε»

Στη συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Στην φωλιά των ΚουΚου, ο μεγάλος νικητής του GNTM 3, Ηρακλής Τσουζίνοφ συγκλόνισε με τα λόγια του για τον πατέρα του, με τον ίδιο να σχολιάζει πως θέλει να τον κάνει να δει τι έχασε.

Αφού λοιπόν αναφέρθηκε στον χωρισμό του με την Αγγελική - δείτε εδώ όλα όσα είπε - στάθηκε στο θέμα του πατέρα του ο οποίος είχε αφήσει εκείνον και τη μητέρα του σε νεαρή ηλικία.

Όπως εξήγησε έχει ως βασικό στόχο να πετύχει στη ζωή του για να τον κάνει να δει πόσο λάθος ήταν η απόφασή του.

«Θα παραμείνει κύριος στόχος μου για πάντα, μέχρι να τα καταφέρω. Θέλω να καταφέρω σε ένα σημείο στη ζωή μου να φτάσω τόσο ψηλά, να με δει ακόμα και ο πατέρας μου που με έχει αφήσει για δικούς του λόγους και να καταλάβει την απώλειά του. Να καταλάβει τι είχε και τι άφησε.

Από όσο με θυμάμαι δεν έχω καμία επικοινωνία με τον μπαμπά μου. Αλλά δεν πολυενδιαφέρομαι κιόλας, γιατί έχω συνεχίσει τη ζωή μου. Θέλω να εκπληρωθεί το κάρμα. Να δει τι έχασε».

Τι είχε πει μέσα στο παιχνίδι ο Ηρακλής για τον πατέρα του

Μετά από έναν καυγά που διαδραματίστηκε στο σετ, ο Ηρακλής ξεκαθάρισε πως θεωρεί ότι η άλλη παρέα του έκανε κάποιου είδους μπούλινγκ, κάτι που έχει βιώσει πολλές φορές στη ζωή του.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον πατέρα του, ο οποίος άφησε εκείνον και τη μητέρα του, αποκαλώντας τον «δειλό», ενώ είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη μαμά του που στάθηκε στο πλευρό του σαν μάνα και πατέρας μαζί.