GNTM 3 - Ηρακλής: Αποκάλυψε το λόγο που χώρισε - «Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της»

Αφοπλιστικός στις δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3 - Ηρακλής: Αποκάλυψε το λόγο που χώρισε - «Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της»

Ο Ηρακλής βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή Στην φωλιά των Κουκου και μεταξύ άλλων θέλησε να μιλήσει για τον χωρισμό του με την κοπέλα του μετά το GNTM 3 και να αποκαλύψει τον λόγο που τον οδήγησε σε αυτή την απόφαση, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν αισθανόταν σωστός απέναντί της.

Ο μεγάλος νικητής ανακοίνωσε τον χωρισμό του λίγα λεπτά μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος στον τελικό, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της ίδιας εκπομπής - δείτε εδώ τι είπε.

Έτσι, όταν βρέθηκε στο στούντιο, οι δύο παρουσιαστές της εκπομπής δε θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν τι συνέβη στην πραγματικότητα.

«Γενικά είδα όλο αυτό τον χαμό που έγινε μετά την οντισιόν. Τρελάθηκα. Ακόμη δεν το πιστεύω. Μου φάνηκε πολύ περίεργο. Το σκέφτηκα μέσα στο παιχνίδι και είπα και να μη νικήσω θα κάνω τις δουλειές.

Για το προσωπικό κομμάτι, το έζησα φουλ. Η Αγγελική ήταν ένα μεγάλο μέρος της ζωής μου και την ευχαριστώ για αυτό. Απλά δε ξέρω. Με άλλαξε το παιχνίδι σαν εμπειρία. Ήταν τόσο έντονη η εμπειρία που με άλλαξε. Άλλαξε το πώς νιώθω. Δε ξέρω. Δεν ήμουν ο ίδιος απέναντί της, δεν ήθελα την κοροϊδεύω σε αυτό το κομμάτι.

Ήθελα να είμαι ξεκάθαρος ώστε να είμαστε και οι δυο κομπλέ. Έκλεισε πάρα πολύ ωραία. Παραμένουμε φίλοι και έχουμε επαφές. Η Αγγελική είναι πάρα πολύ δυνατή κοπέλα. Έτρωγε πολύ δυνατό hate. Ό,τι πέρασα εγώ ψυχολογικά μέσα, πέρασε και αυτή έξω. Φέρθηκε πολύ σωστά» είπε ο Ηρακλής.

Η πρώην σύντροφος του Ηρακλή έκανε αναρτήσεις υπέρ του κατά τη διάρκεια του τελικού

Αρχικά ανέβασε μία φωτογραφία μαζί του για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τον κωδικό με τον οποίο μπορούν να καταθέσουν την ψήφο τους υπέρ του Ηρακλή.

Ηρακλής πρώην σύντροφος

Αφού ανακοινώθηκε το όνομά του - δείτε εδώ την αντίδρασή του -, ανέβασε ένα βίντεο για εκείνον και εξήγησε πως η νίκη του αξίζει και με το παραπάνω.