GNTM 3: Ο Ηρακλής ανακοίνωσε on camera ότι χώρισε με τη σύντροφό του

Τι είπε για εκείνη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο Ηρακλής ανακοίνωσε on camera ότι χώρισε με τη σύντροφό του

Λίγο μετά τον μεγάλο τελικό του GNTM 3, ο Ηρακλής αποφάσισε να ανακοινώσει στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των ΚουΚου» ότι έχει χωρίσει με τη σύντροφό του, τονίζοντας παράλληλα πως ελπίζει να τον στηρίζει ακόμα.

Οι φήμες ότι ο Ηρακλής είχε χωρίσει είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν εδώ και μέρες και εμείς σας είχαμε ενημερώσει για τη σχέση του - δείτε εδώ.

Όταν ο ρεπόρτερ του Star τον ρώτησε εάν η Αγγελική είναι περήφανη για εκείνον, ο Ηρακλής εξήγησε πως δε θα έπρεπε πλέον να την λένε «κοπέλα του» αφού οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν πριν από λίγο καιρό. Παρόλα αυτά ελπίζει να τον υποστηρίζει και να τον εκτιμά.

Την ίδια στιγμή, η πρώην σύντροφος του Ηρακλή έκανε αναρτήσεις υπέρ του κατά τη διάρκεια του τελικού

Αρχικά ανέβασε μία φωτογραφία μαζί του για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για τον κωδικό με τον οποίο μπορούν να καταθέσουν την ψήφο τους υπέρ του Ηρακλή.

Ηρακλής πρώην σύντροφος

Αφού ανακοινώθηκε το όνομά του - δείτε εδώ την αντίδρασή του -, ανέβασε ένα βίντεο για εκείνον και εξήγησε πως η νίκη του αξίζει και με το παραπάνω.

Η πρώτη ανάρτηση του Ηρακλή Τσουζίνοφ μετά το τέλος του GNTM 3: "Καλή φάση μπορώ να πω!"

Ο τελικός του GNTM 3 πραγματοποιήθηκε - δείτε εδώ τα highlights της βραδιάς - και ο Ηρακλής είναι ο νικητής!

Το αποτέλεσμα κρίθηκε στις λεπτομέρειες με τον Ηρακλή να κερδίζει τις εντυπώσεις των κριτών, αλλά και την αγάπη του κοινού.

Η τελική κατάταξη του τελικού του GNTM 3, έπειτα από τον συμψηφισμό της βαθμολογίας των κριτών και του τηλεοπτικού κοινού, είναι: Ηρακλής Τσουζίνοφ 95,2 βαθμοί, Παρασκευή Κερασιώτη 87 βαθμοί, Ανδρέας Αθανασόπουλος 84,8 βαθμοί.

Λίγες ώρες μετά τη μεγάλη του νίκη στον τελικό του GNTM, ο Ηρακλής Τσουζίνοφ έκανε την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram. Ο ίδιος δημοσίευσε δύο φωτογραφίες και έγραψε χαρακτηριστικά: «Καλή φάση μπορώ να πω, σας ευχαριστώ έναν προς έναν που με στηρίξατε και πιστέψατε σε εμένα όταν υπήρξαν στιγμές που δεν πίστεψα ο ίδιος. Δεν παίζει να φτάσει ένα ποστ να πω το πως αισθάνομαι θα το αποδείξω στην πορεία, και να θυμάστε πάντα να αγαπάτε τον εαυτό σας».

Ηρακλής GNTM 3 instagram