Αποκάλυψη: Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Μαριαγάπη, Έντουαρντ και Ανδρέας γνωριζόντουσαν πριν το GNTM 3

Δεν πάει το μυαλό σας από που...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη: Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Μαριαγάπη, Έντουαρντ και Ανδρέας γνωριζόντουσαν πριν το GNTM 3

Μέσα από μια συνέντευξη έγινε η αποκάλυψη πως σχεδόν όλη η 6αδα του τελικού του GNTM 3 - Ηρακλής, Αιμιλιάνο, Μαριαγάπη, Έντουαρντ και Ανδρέας - γνωριζόταν πριν μπει στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, τα μοντέλα ήταν στο ίδιο πρακτορείο.

Ο Δημήτρης Μακρής, ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου «The Legion Models» στην Ελλάδα με βάση την Πράγα της Τσεχίας, μίλησε, στην εφημερίδα ON Time και την Σάσα Σταμάτη.

Αρχικά μίλησε για τον νικητή του ριάλιτι, Ηρακλή, ενώ αναφέρθηκε και στα επόμενα σχέδια τους μετά το παιχνίδι.

Πώς αισθάνεσαι που ο νικητής του «GNTM», ο Ηρακλής, είναι από το δικό σου πρακτορείο;

Πώς να νιώθω; Πολύ καλά. Ένα πολύ όμορφο και φρέσκο παιδί. Δεν είχα προγνωστικά γιατί και τα έξι παιδιά της τελικής ευθείας ήταν άξια. Απλώς ο Ηρακλής κέρδισε στις εντυπώσεις, δηλαδή στην πραγματική εξωτική ομορφιά του… Η πορεία θα δείξει! Του εύχομαι τα καλύτερα φυσικά γιατί το αξίζει.

Τι ετοιμάζετε με τους νικητές του πρακτορείου σου;

Σαν γραφείο έχουμε μια φιλοσοφία διαφορετική από τα άλλα γραφεία. Έχουμε διαφορετικούς στόχους και οράματα. Τα τρία αγόρια του τελικού έχουν ήδη κάποια γραφεία έξω, αλλά και μόλις βγήκαν, μπορώ να πω η απήχησή τους είναι αξιοπρόσεκτη. Ο Αιμιλιάνο και ο Ανδρέας ήδη υπέγραψαν με κολοσσούς και ήδη έχουν μεγάλες προσφορές για πραγματικά μεγάλα πράγματα, κάτι που με κάνει ιδιαίτερα υπερήφανο, γιατί έξω είδαν αυτό που είδα κι εγώ σε αυτούς!

Επίσης, στο δικό σου πρακτορείο ήταν σχεδόν όλη η εξάδα, δηλαδή ο Αιμιλιάνο, ο Ανδρέας, η Μαριαγάπη και ο Έντουαρντ, που τον είχες μέχρι πρότινος. Τελικά, με τι κριτήρια τους έχεις επιλέξει και ήρθε η επιτυχία;

Πρέπει να αρέσουν σε εμένα και στη συνέταιρό μου βασικά. Γιατί εμείς θα τους προωθήσουμε, άρα πρέπει να πιστέψουμε σε αυτούς. Αυτό είναι το βασικό κριτήριο αρχικά. Σαφώς, ψηλά, ωραία σώματα, ενδιαφέρουσες φάτσες και καλά παιδιά. Αυτή είναι η συνταγή για την επιτυχία… Κλισέ, αλλά έτσι είναι…

Πόσο τυχαίο είναι ότι ήταν σχεδόν όλοι στους φιναλίστ;

Τυχαίο σίγουρα, αν σκεφτείς ότι είχαμε τον Έντουαρντ 3 ή 4 χρόνια πριν αλλάξει γραφείο και η Παρασκευή είχε κάνει ένα ραντεβού πριν από το παιχνίδι και μου άρεσε, θα πω, εξαρχής. Λίγο δίαιτα ήθελε μόνο και ήταν πανέτοιμη. Ωστόσο, προτίμησε ένα άλλο γραφείο και ίσως και να της κάτσει και καλύτερα. Η πορεία όλων θα δείξει άλλωστε….

GNTM 3 STAR

MadWalk 2020: Έμεινε εκτός ο Ηρακλής - Αυτά είναι τα μοντέλα του GNTM 3 που θα συμμετέχουν

Στις 9 Ιανουαρίου θα παρακολουθήσαμε το φαντασμαγορικό σόου μόδας «MadWalk» στο οποίο θα συμμετάσχουν αρκετά μοντέλα του GNTM 3, με τον νικητή, Ηρακλή, να μένει εκτός.

Τα γυρίσματα και οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει και το πρωί της Δευτέρας η Φωλιά των Κου Κου βρέθηκε στα παρασκήνια αποκαλύπτοντας ποιους παίκτες θα δούμε στο catwalk.

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά, αρχικά, θα περπατήσει σε 3 πασαρέλες στο πλευρό της Ρένας Μόρφη, της Κόνι Μεταξά, του Τάσου Ξιαρχό και της Ελένης Φουρέιρα ενώ αναμένεται να την δούμε μαζί με τον Αιμιλιάνο και σε ένα νέο ριάλιτι.

Ο Αιμιλιάνο Μάρκου θα συνοδέψει με την πασαρέλα του την Τάμτα, τον Αναστάσιου Ράμμου αλλά και την Πέννυ Μπαλτατζή.

Η Παρασκευή Κερασιώτη θα βρίσκεται με την Ελένη Φουρέιρα με ρούχα της Σήλιας Κριθαριώτη.

Ο Έντουαρτ Στεργίου θα κάνει catwalk για τα acts του Αναστάσιου Ράμμου και ο Ανδρέας Αθανασόπουλος θα περπατήσει για τον Αναστάσιο Ράμμο και την Πέννυ Μπαλτατζή.

Παρόλα αυτά, ο νικητής του GNTM, Ηρακλής Τσουζίνοφ, δεν θα εμφανιστεί στα φετινά MADWALK, καθώς όπως αποκαλύφθηκε στην πρωινή εκπομπή έχει κλείσει κάποια άλλη δουλειά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα