Η απάντηση του Μουτσινά στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Δεν έρχονται όλοι στην εκπομπή»

Την «έδωσε» για τα καλά!

Ο Νίκος Μουτσινάς μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε και συγκεκριμένα στην Έλενα Πολυκάρπου και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει βρεθεί στο πλατό της εκπομπής του η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Μεταξύ των άλλων, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στην σχέση του με την Κατερίνα Καινούργιου, την οποία και φιλοξένησε στην πρώτη του εκπομπή για το 2021, ενώ σχολίασε και το unfollow στην Ιωάννα Μαλέσκου.

Expand player

Η δημοσιογράφος δεν παρέλειψε, μάλιστα, να τον ρωτήσει για τον λόγο που δεν έχουμε δει τη νικήτρια του Big Brother, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, στην εκπομπή του με τον Νίκο Μουτσινά να απαντά: «Δεν έρχονται όλοι στην εκπομπή. Επίσης δεν φέρνω εγώ τους καλεσμένους».

Δείτε παρακάτω το σχετικό απόσπασμα

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: "Μήνυση! Θα το διερευνήσω και θα πράξω αναλόγως!"

Με ένα live που έκανε προσφάτως στο instagram προφίλ της η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, ήρεμα και πολιτισμένα εξέφρασε το παράπονό της για τον δημοσιογράφο που έφερε ξανά στην δημοσιότητα το βίντεο στο οποίο φαίνεται η ίδια να χορεύει σε ένα κλαμπ της Μυκόνου (δείτε το εδώ).

Λίγο πριν ανακοινωθεί πως είναι η νικήτρια του Big Brother, το βίντεο αυτό άρχισε να κυκλοφορεί παντού προσπαθώντας να αμαυρώσει θα έλεγε κανείς το όνομά της.

Στο live που έκανε η Άννα Μαρία, λοιπόν, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως στο βίντεο αυτό δεν έκανε τίποτα κακό, απλά χόρευε όπως κάνει όλος ο κόσμος και πως το βίντεο αυτό το είχε δημοσιεύσει η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram το 2018, άρα δεν το έκρυβε.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η συγκινητική ανάρτηση της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη για τον πατέρα της

Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσαν ακριβώς το ίδιο συγκλονιστικό φόρεμα