Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσαν ακριβώς το ίδιο συγκλονιστικό φόρεμα

Εμείς ψηφίζουμε Μαλέσκου, εσείς;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Ιωάννα Μαλέσκου φόρεσαν ακριβώς το ίδιο συγκλονιστικό φόρεμα

Τις γνωρίσαμε και τις λατρέψαμε φέτος και τις δυο μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ήταν η νικήτρια του φετινού Big Brother, ενώ η Ιωάννα Μαλέσκου η νέα παρουσιάστρια της μεσημεριανής ζώνης με την εκπομπή Love it.

Οι δυο τους έχουν εντελώς διαφορετικό στιλ και γούστο αλλά μια στιγμή στην ιστορία σημειώθηκε πως εμφανίστηκαν ακριβώς με το ίδιο φόρεμα. Μπορεί πρώτη να το είχε φορέσει η Άννα Μαρία αλλά η Ιωάννα Μαλέσκου κατά την ταπεινή μας άποψη ήταν πιο εντυπωσιακή μέσα σε αυτό.

Μαλέσκου - Ψυχαράκη με το ίδιο φόρεμα

Άννα Μαρία Ψυχαράκη και Ιωάννα Μαλέσκου με το ίδιο φόρεμα

Ποια η δική σας γνώμη άραγε;

Όσα αποκάλυψε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη στην Ιωάννα Μαλέσκου μετά το τέλος του Big Brother

Την πρώτη της συνέντευξη μετά τη νίκη της παραχώρησε στην εκπομπή Love it η Άννα Μαρία Ψυχαράκη αναφέροντας:

«Δεν έγινε τίποτα με τον Μπέντζι. Αυτός ο άνθρωπος με έκανε και γελούσα. Δεν το κρύβω, το έχω πει. Αυτός είχε μια τρέλα. Εγώ έχω μια λογική τρέλα. Του έλεγα, “εσύ είσαι πραγματικά τρελός και κουζουλός”. και συνέχισε...

Μια από τις τελευταίες μέρες με άρπαξε και ήθελε να με κάνει στολίδι στο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Με σήκωσε και με έβαλε πάνω στο δέντρο. Του έλεγα “είσαι παλαβός”. Με έκανε και γελούσα. Έχω μάθει άσχημα πράγματα που έχει πει για μένα. Με έχει στενοχωρήσει πάρα πολύ. Είχα βγάλει τα συμπεράσματά μου για τους περισσότερους εκεί μέσα. Δεν έχω πέσει έξω. Μου τα είπαν τα fan clubs μου.Θέλω να τους ευχαριστήσω. Δέχομαι καταιγισμό μηνυμάτων από όλο τον κόσμο. Με ενημερώνουν για όσα έγιναν στο παιχνίδι. Δεν προλαβαίνω να τους απαντήσω. Eίμαι πάρα πολύ κουρασμένη, σωματικά και ψυχικά» κατέληξε λέγοντας η Άννα Μαρία.

Διαβάστε εδώ τι θα κάνει και με το έπαθλο που πήρε από το Big Brother!