Γέννησε η αδερφή του Θοδωρή Μαραντίνη

Η πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου!

Μπορεί να διανύουμε ακόμη μια δύσκολη περίοδο, ωστόσο η οικογένεια του Θοδωρή Μαραντίνη έχει έναν πολύ όμορφο λόγο για να γιορτάζει. Η αδερφή του γέννησε και έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο μωράκι.

Η αποκάλυψη πως θα γίνει θείος είχε κάνει ο τραγουδιστής πριν από λίγο διάστημα, όταν είχε αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, την φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Expand player

Λίγες εβδομάδες λοιπόν από εκείνη την ημέρα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έγινε θείος για πρώτη φορά και η χαρά του δεν κρύβεται με τίποτα. Μάλιστα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου.

Ο τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά, όπως έχουμε δει και από τους δυο τους γιους, στους οποίους κάνει όλα τα χατίρια.

Αυτή είναι η αδερφή του Θοδωρή Μαραντίνη που είναι έγκυος

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλησε να ευχηθεί στη μικρή του αδερφή που είχε την ονομαστική της εορτή και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι οι δυο τους είναι φτυστοί στο πρόσωπο.

O γνωστός τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και δεν το κρύβει ούτε λεπτό. Έτσι, δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στη μαμά του και στην αδερφή του με την πιο γλυκιά ευχή!

O frontman των Onirama θέλησε να ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο δημόσια τα "χρόνια πολλά" στη μανούλα του και ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα τους:

«Να ζήσεις μαμάκα και χρόνια πολλά ... μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά...».

Όσο για την αδελφή του, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέβασε μία φωτογραφία της στα stories του γράφοντάς της τις ευχές του και εκείνη έκανε repost, γράφοντάς του πως τον αγαπάει.

«Μια φορά έκανα την επανάσταση μου, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τη μουσική και όχι με την οικογενειακή επιχείρηση. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει να αποφασίζεις ξαφνικά πως δεν συνεχίζεις την οικογενειακή επιχείρηση ε; Ασχολήθηκα με τη μουσική μεγάλος. Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη και ήρθα στην Αθήνα. Αυτό ήταν η μεγάλη επανάσταση», είχε αποκαλύψει ο Μαραντίντης για τη ζωή του.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δείτε με ποιον ήταν η Σίσσυ Χρηστίδου πριν τον Θοδωρή Μαραντίνη - Η σχέση που δεν θυμάται σχεδόν κανείς...

Θοδωρής Μαραντίνης: Η "μάχη" για τη συνεπιμέλεια και η αποκάλυψη για το διαζύγιο με τη Χρηστίδου