Θοδωρής Μαραντίνης: Η "μάχη" για τη συνεπιμέλεια και η αποκάλυψη για το διαζύγιο με τη Χρηστίδου

Όσα είπε για τον αγώνα που δίνει να ψηφισθεί το νομοσχέδιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Μαραντίνης: Η

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη "μάχη" μαζί με άλλους διάσημους μπαμπάδες, να ψηφισθεί το νομοσχέδιο της συνεπιμέλειας, κάτι που θέλουν οι «Ενεργοί Μπαμπάδες». Ενώ, με αφορμή το γεγονός αυτό, έκανε και μια αποκάλυψη για το διαζύγιο του με την Σίσσυ Χρηστίδου και τις σχέσεις τους.

Αυτό που ζητούν οι μπαμπάδες είναι να μπορούν να μοιράζονται τη συνεπιμέλεια αλλά και τον χρόνο που περνούν με τα παιδιά τους.

«Οι μπαμπάδες στη δική μου γενιά έχουν εμπλακεί περισσότερο στη ζωή των παιδιών τους σε σχέση με τους δικούς μας μπαμπάδες… Τα παιδιά είναι στο κέντρο, χαίρομαι που μπορέσαμε (με τη Σίσσυ) βρήκαμε μια λύση που τελικά αποδίδει πολύ και είμαι πολύ χαρούμενος γι΄ αυτό», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Μας ενδιαφέρει να αλλάξει η κουλτούρα του διαζυγίου, να πάψει αυτό να κάνει εργαλείο τα παιδιά», τόνισε ο δικηγόρος ω χαρακτηριστικά.

Αναφορά στον Θοδωρή Μαραντίνη είχε κάνει και η Σίσσυ Χρηστίδου στον αέρα της εκπομπής της. Τι είχε αποκαλύψει για το γάμο τους;

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Ευχάριστα νέα για το πρώην ζευγάρι

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει, ωστόσο, τους ενώνει η απεριόριστη αγάπη που έχουν για τα δυο παιδιά τους. Τα νέα που έγιναν γνωστά μάλιστα χθες, ήταν πολύ ευχάριστα, αφού γιόρτασαν τη γιορτή του Φίλιππου. Βέβαια, με έναν διαφορετικό τρόπο.

Όπως αποκάλυψε επίσης, το πρωί του Σαββάτου, η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της, πήραν δώρο στον γιο τους ένα 3D printer, το οποίο τους είχε ζητήσει ο ίδιος.

Λίγες ώρες αργότερ, τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης ευχήθηκαν και δημόσια στον Φίλιππο μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Χρόνια πολλά αστέρι μου γλυκό… εύχομαι το υπέροχο χαμόγελο σου να συνεχίσει να φωτίζει τον κόσμο όλο… και την όμορφη ψυχούλα σου.. σ’ ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο άνθρωπο...και μη ξεχνάς..είμαι πάντα εδώ!» έγραψε ο τραγουδιστής.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης παιδιά

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, ψυχή μου, Φίλιππε μου...» έγραψε η παρουσιάστρια.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης διαζύγιο