Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια αναφορά στον Θοδωρή Μαραντίνη - «Στον γάμο μας...»

Τι αποκάλυψε η παρουσιάστρια;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Η δημόσια αναφορά στον Θοδωρή Μαραντίνη - «Στον γάμο μας...»

Πριν από λίγη ώρα, μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Σίσσυ Χρηστίδου βρήκε αφορμή να κάνει μία δημόσια αναφορά στον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε σε ένα στιγμιότυπο από τον γάμο τους.

Η παρουσιάστρια έδειχνε το δώρο που δίνει σήμερα η εκπομπή της, το οποίο είναι ένα μονόπετρο. Αφού έριξε μία σπόντα στον Κωνσταντίνο Βασάλο όπως συνηθίζει να τον πειράζει για τον γάμο του με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, σχολίασε και κάτι που αφορά την ίδια.

Συγκεκριμένα, ένας από τους συνεργάτες της, τη ρώτησε εάν φοράει ακόμα το δικό της μονόπετρο. Τότε εκείνη γέλασε και απάντησε: «Δεν το φόρεσα ποτέ, μόνο στον γάμο μου». Δείτε εδώ και μία υπέροχη φωτογραφία των παιδιών τους.

Σίσσυ Χρηστίδου - Θοδωρής Μαραντίνης: Ευχάριστα νέα για το πρώην ζευγάρι

Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης να έχουν χωρίσει, ωστόσο, τους ενώνει η απεριόριστη αγάπη που έχουν για τα δυο παιδιά τους. Τα νέα που έγιναν γνωστά μάλιστα χθες, ήταν πολύ ευχάριστα, αφού γιόρτασαν τη γιορτή του Φίλιππου. Βέβαια, με έναν διαφορετικό τρόπο.

Όπως αποκάλυψε επίσης, το πρωί του Σαββάτου, η παρουσιάστρια και ο πρώην σύζυγός της, πήραν δώρο στον γιο τους ένα 3D printer, το οποίο τους είχε ζητήσει ο ίδιος.

Λίγες ώρες αργότερ, τόσο η Σίσσυ Χρηστίδου όσο και ο Θοδωρής Μαραντίνης ευχήθηκαν και δημόσια στον Φίλιππο μέσα από τους λογαριασμούς τους στο Instagram.

«Χρόνια πολλά αστέρι μου γλυκό… εύχομαι το υπέροχο χαμόγελο σου να συνεχίσει να φωτίζει τον κόσμο όλο… και την όμορφη ψυχούλα σου.. σ’ ευχαριστώ που με έκανες καλύτερο άνθρωπο...και μη ξεχνάς..είμαι πάντα εδώ!» έγραψε ο τραγουδιστής.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης παιδιά

«Χρόνια πολλά αγάπη μου, ψυχή μου, Φίλιππε μου...» έγραψε η παρουσιάστρια.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης διαζύγιο

Απίστευτο - Τόσο κοστίζει το σχολείο που πάνε τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη

Αφού πριν λίγο καιρό σας αποκαλύψαμε πόσα πληρώνει η Ελένη Μενεγάκη στο σχολείο της μικρής Μαρίνας ήρθε η ώρα να σας πούμε και πόσο κοστίζει το ιδιωτικό που πάνε τα παιδιά της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη.

Το συγκεκριμένο σχολείο βρίσκεται στον Γέρακα και είναι το Byron College.

Δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του εδώ.