Χαρές στην οικογένεια του Θοδωρή Μαραντίνη - Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αδερφής του

Φωτογραφία με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χαρές στην οικογένεια του Θοδωρή Μαραντίνη - Ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της αδερφής του

Τις χαρές της οικογένειας του, αποκάλυψε ο Θοδωρής Μαραντίνης μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Με μια φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα, ανακοίνωσε πως η μικρή του αδερφή είναι έγκυος.

Ο frontman των Onirama θα γίνει σύντομα θείος και δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του από τους διαδικτυακούς του φίλους, αφού αγαπάει πολύ τα παιδιά, όπως έχει αποδείξει και με τους δύο του γιους.

«Θείος Θόδωρας… σύντομα» έγραψε χαρακτηριστικά στο στιγμιότυπο που δημοσίευσε ο Θοδωρής Μαραντίνης στο instastory του. Ενώ, θεία θα γίνει για πρώτη φορά και η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Θοδωρής Μαραντίνης αδερφή έγκυος

Αυτή είναι η αδερφή του Θοδωρή Μαραντίνη που είναι έγκυος

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Θοδωρής Μαραντίνης θέλησε να ευχηθεί στη μικρή του αδερφή που είχε την ονομαστική της εορτή και αυτό που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι ότι οι δυο τους είναι φτυστοί στο πρόσωπο.

O γνωστός τραγουδιστής έχει μεγάλη αδυναμία στην οικογένειά του και δεν το κρύβει ούτε λεπτό. Έτσι, δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στη μαμά του και στην αδερφή του με την πιο γλυκιά ευχή!

O frontman των Onirama θέλησε να ευχηθεί με τον πιο γλυκό τρόπο δημόσια τα "χρόνια πολλά" στη μανούλα του και ανέβασε κοινές τους φωτογραφίες γράφοντας στη λεζάντα τους:

«Να ζήσεις μαμάκα και χρόνια πολλά ... μεγάλη να γίνεις με άσπρα μαλλιά...».

Όσο για την αδελφή του, ο Θοδωρής Μαραντίνης ανέβασε μία φωτογραφία της στα stories του γράφοντάς της τις ευχές του και εκείνη έκανε repost, γράφοντάς του πως τον αγαπάει.

«Μια φορά έκανα την επανάσταση μου, όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τη μουσική και όχι με την οικογενειακή επιχείρηση. Καταλαβαίνεις τι σημαίνει να αποφασίζεις ξαφνικά πως δεν συνεχίζεις την οικογενειακή επιχείρηση ε; Ασχολήθηκα με τη μουσική μεγάλος. Έφυγα από τη Θεσσαλονίκη και ήρθα στην Αθήνα. Αυτό ήταν η μεγάλη επανάσταση», είχε αποκαλύψει ο Μαραντίντης για τη ζωή του.