Χαρές στο σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου - Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος η αδερφή της

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Χαρές στο σπίτι της Ντορέττας Παπαδημητρίου - Ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος η αδερφή της

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ανακοίνωσε ανήμερα των Χριστουγέννων τα ευχάριστα νέα της εγκυμοσύνης και το σπίτι γέμισε με χαρά.

Συγκεκριμένα, η Ντορέττα, που έπαθε κάτι συγκλονιστικό στον δρόμο, έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση την οποία αφορά την αγαπημένη της αδερφή, Ελίνα, η οποία περιμένει μωράκι.

Μάλιστα, το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που πρωταγωνίστρια είναι η φουσκωμένη κοιλίτσα της αδερφής της.

Η Ντορέττα έγραψε στην λεζάντα: «Το καλύτερο και πολυτιμότερο δώρο. Να έχουμε υγεία ,αγάπη και πίστη στις ζωές μας . Η γέννηση του Χριστού να μας ευλογήσει όλους. Καλά Χριστούγεννα»!

Ντορέττα Παπαδημήτριου έγκυος η αδερφή της

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Έκανε την αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή στο The 2night show!

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δε δίστασε να μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή, ξεκαθαρίζοντας πως δεν έχει «καεί» ακόμα από τις σχέσεις που έχει κάνει.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα παιδιά της και στη σχέση που έχει δημιουργήσει μαζί τους, ενώ σχολίασε και πώς τους παρουσιάζει την προσωπική της ζωή. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στην εκπομπή Roomies που παρουσιάζει στο Mega.

«Καλά είμαι προσωπικά… Προσπαθώ… Δεν θα έλεγα ότι έχω “καεί”, απλά προστατεύω τα προσωπικά μου. Ανέκαθεν το έκανα αυτό. Έχουν ακουστεί κατά καιρούς πράγματα. Είμαι πολύ κρυψίνος, σαν Ντορέττα, ακόμα και σε φίλους μου δεν μιλάω γι’ αυτά τα θέματα. Όταν τα προστατεύω, πάνε και καλύτερα.

Τα παιδιά ούτως ή άλλως είναι μεγάλα, θα το μάθουν πρώτα, αν συμβεί κάτι στην προσωπική μου ζωή. Δεν θα περιμένω να γραφτεί, θα τους το πω. Μέχρι στιγμής δεν έχουν συναναστραφεί με κάποιον σύντροφό μου.

Ο μεγάλος είναι 16 και ο μικρός σχεδόν 15. Δεν τους έχω δει να κλαίνε… αλλά τους έχω δει προβληματισμένους. Έχω γνωρίσει τις κοπέλες τους… Συναναστρέφομαι με τις “φίλες” τους. Δεν έχουμε, όμως, προσωπική σχέση… Προσπαθώ να είμαι δίκαιη και να τους μιλάω αντικειμενικά», σχολίασε χαρακτηριστικά.