Θύμα διαδικτυακής απάτης και ο Σάκης Τανιμανίδης

Το αποκάλυψε ο ίδιος

Ο Σάκης Τανιμανίδης είναι ένας εκ των δεκάδων celebrities που έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης και το αποκάλυψε ο ίδιος χθες το απόγευμα.

Χωρίς σταματημό φαίνεται να είναι αυτοί που προσπαθούν να κλέψουν χωρίς άδεια την ταυτότητα ενός γνωστού προσώπου της εγχώριας showbiz.

Expand player

Αποτελεί πλέον ένα συχνό φαινόμενο να δημιουργούνται ψεύτικοι λογαριασμοί Instagram με τις φωτογραφίες και τα ονόματά γνωστών προσώπων.

Ο Σάκης Τανιμανίδης που ετοιμάζεται να γίνει σε μερικούς μήνες μπαμπάς και διαβάζει ήδη βιβλία για την ανατροφή των παιδιών του, φαίνεται να έπεσε και αυτός θύμα διαδικτυακής απάτης και το αποκάλυψε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο γνωστός παρουσιαστής σχολίασε χιουμοριστικά, ωστόσο, το γεγονός αυτό και μάλιστα μας σύστησε τον Mark Austin που όλως τυχαίως είναι δίδυμος του Σάκη.

Ο ίδιος έγραψε σε ένα instastory του: “Παιδιά να σας γνωρίσω τον φίλο μου, τον Mark. Ο Mark όπως θα διαπιστώσετε και οι ίδιοι είναι πολύ ωραίο παιδί…”.

Παρόλα αυτά, σκοπεύουμε να δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη ως παρουσιαστή στην Φάρμα

Σαν "βόμβα" έσκασε πριν από λίγο καιρό η ανακοίνωση του Σάκη Τανιμανίδη - δείτε την εδώ - πως λόγω της εγκυμοσύνης της Χριστίνας Μπόμπα δεν θα παρουσιάσει φέτος το Survivor. Η συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ κάπως έτσι φαίνεται πως τερματίστηκε αλλά... δεν θα έμενε σίγουρα με σταυρωμένα τα χέρια ο παρουσιαστής. Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τρίτης, ο Σάκης έκλεισε με τον ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει την Φάρμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Happy Day, ο Σάκης Τανιμανίδης μετά την αποχώρησή του από τον σταθμό του Φαλήρου δέχτηκε άπειρες προτάσεις αλλά μόνο η πρόταση για την Φάρμα ήταν αντάξια αυτού που έψαχνε κι έτσι τα χέρια δόθηκαν.

Η αλήθεια είναι πως η Φάρμα θα είναι ένα ριάλιτι που θα γυριστεί στην Αττική και συγκεκριμένα στην Μαλακάσα άρα αυτό δεν θα τον αναγκάσει να λείψει από το πλευρό της αγαπημένης του που περιμένει τους καρπούς του έρωτά τους, και λέμε καρπού γιατί κυοφορεί δίδυμα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σάκης Τανιμανίδης: Μίλησε για την προσπάθεια που έκανε με την Χριστίνα Μπόμπα για να αποκτήσουν παιδί

Survivor 4: Η ανάρτηση του Σάκη Τανιμανίδη για την πρεμιέρα και τον Γιώργο Λιανό