Σάκης Τανιμανίδης: Μίλησε για την προσπάθεια που έκανε με την Χριστίνα Μπόμπα για να αποκτήσουν παιδί

«Στην αρχή φαίνεται δύσκολο και μακρινό...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάκης Τανιμανίδης: Μίλησε για την προσπάθεια που έκανε με την Χριστίνα Μπόμπα για να αποκτήσουν παιδί

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε στους διαδικτυακούς του φίλους για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στις προσπάθειά του να αποκτήσει παιδί με την αγαπημένη του, Χριστίνα Μπόμπα.

Συγκεκριμένα, σε ένα Q&A, ένας διαδικτυακός του φίλος του είπε πως αυτό που θέλει από το 2021 είναι να κάνει ένα παιδί, μιας και προσπαθεί εδώ και τρία χρόνια και ακόμα δεν το έχει καταφέρει.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, ο οποίος ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα δίδυμά του σε λίγο καιρό, του απάντησε πως σύντομα το δύσκολο αυτό κομμάτι θα τελειώσει και το μωράκι θα τον γεμίσει με ευτυχία, κάτι που συνέβη και στην δική του περίπτωση.

«Όσο κι αν αυτή η στιγμή φαίνεται σαν κάτι δύσκολο και μακρινό… σου υπόσχομαι ότι κάποια στιγμή το μωράκι σου θα έρθει και τότε όλα αυτά που σκέφτεσαι τώρα θα τα ξεχάσεις… το ίδιο έγινε και με εμάς».

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα παιδί

Έτσι ανακοίνωσαν τα χαρμόσυνα νέα της εγκυμοσύνης η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης

Το ζευγάρι όπως και φαίνεται, διανύει την πιο όμορφη περίοδο της ζωής του μετά το λαμπερό γάμο του. Τα μωράκια τους θα έρθουν στον κόσμο και θα ολοκληρώσουν την οικογενειακή τους ευτυχία.

«Φέτος ο Άγιος Βασίλης ήρθε νωρίτερα στο σπίτι μας και μας έφερε το πιο σημαντικό δώρο της ζωής μας! Η οικογένεια μας μεγαλώνει και η χαρά μας είναι απερίγραπτη!

ΥΓ. Θέλω να στείλω την αγάπη μου και δύναμη σε όλες τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μανούλες και δυσκολεύονται. Ούτε για μας ήταν εύκολος ο δρόμος, αλλά όταν τελικά έρχεται τα ξεχνάς όλα», έγραψε στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα, κάνοντας έτσι γνωστό το χαρμόσυνο γεγονός.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Σάκης Τανιμανίδης, έκανε γνωστό πως σε λίγο καιρό θα γίνουν... 4, αποκαλύπτοντας πως περιμένουν δίδυμα.

Όπως ήταν λογικό και επόμενο οι ευχές από τους διαδικτυακούς τους φίλους έπεσαν σαν την βροχή!

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα έγκυος