Έτοιμος για μπαμπάς ο Σάκης Τανιμανίδης - Τέτοια βιβλία διαβάζει για την ανατροφή των διδύμων

Ανυπόμονος!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Έτοιμος για μπαμπάς ο Σάκης Τανιμανίδης - Τέτοια βιβλία διαβάζει για την ανατροφή των διδύμων

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ανυπομονούν σαν τρελοί να αγκαλιάσουν τα δίδυμα αγοράκια τους για αυτό και ο πρώτος διαβάζει ήδη βιβλία για την ανατροφή τους.

Το ζευγάρι είναι πιο ευτυχισμένο από ποτέ και σε λίγους μήνες θα καλωσορίσουν τα δύο νέα μέλη της οικογένειας τους.

Όπως αποκάλυψαν, τα μωράκια είναι δυο δίδυμα αγοράκια και η αλήθεια είναι ότι η Χριστίνα, μιας και θα γίνει μαμά για πρώτη φορά, θα δυσκολευτεί αρκετά.

Εκτός από μερικά μικρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Χριστίνα Μπόμπα με την εγκυμοσύνη της, ανυπομονεί να αγκαλιάσει τους γιους της και δηλώνει έτοιμη για την στιγμή αυτή.

Το ίδιο έτοιμος είναι και ο αγαπημένος της σύζυγος, Σάκης, ο οποίος μάλιστα ξεκίνησε από τώρα να διαβάζει ένα βιβλίο αναφορικά με την ανατροφή των διδύμων. Φυσικά, η στιγμή αυτή αποθανατίστηκε και ο παρουσιαστής και παραγωγός δημοσίευσε την φωτογραφία αυτή στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

“Απολαμβάνοντας μια από τις τελευταίες στιγμές απόλυτης ηρεμίας στο σπίτι…με ένα «επίκαιρο» βιβλίο και μια κούπα καφέ”, έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας ο Σάκης Τανιμανίδης.

Δείτε την παρακάτω:

Σάκης Τανιμανίδης

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Ξεκίνησαν τις ετοιμασίες του παιδικού δωματίου

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα διανύουν την πιο ευτυχισμένη τους περίοδο και ανυπομονούν να αγκαλιάσουν τα δυο τους αγοράκια. Μάλιστα, το ζευγάρι έχει ήδη ξεκινήσει τις ετοιμασίες του σπιτιού!

Η Χριστίνα και ο Σάκης είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα ζευγάρια της σόου μπιζ και μας το αποδεικνύουν καθημερινώς.

Η Χριστίνα δημοσιεύει αρκετά συχνά φωτογραφίες, όπως αυτή που μας έδειξε την κοιλίτσα της, και σήμερα αποφάσισε να μας αποκαλύψει ότι έχουν ξεκινήσει τις ετοιμασίες στο σπίτι τους.

Όπως θα δείτε στο Instastory της, το ζευγάρι κρέμασε κάποια φωτάκια στον τοίχο του σπιτιού της με τον Σάκη Τανιμανίδη να κάνει αυτή τον φορά τον «μάστορα».

Δείτε παρακάτω το instastory της Χριστίνας Μπόμπα:

Τανιμανίδης - Μπόμπα σπίτι