Χάρης Ρώμας: «Το Καφέ της Χαράς δεν θα συνεχιστεί γιατί...»

Η αποκάλυψη που μπορεί να απογοητεύσει του φανατικούς

Ο Χάρης Ρώμας βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» και μίλησε μεταξύ άλλων, για τον νέο κύκλο του Καφέ της Χαράς. Ενώ, για πρώτη φορά, αποκάλυψε το λόγο που δεν θα συνεχιστεί τη νέα σεζόν.

Η σειρά είχε κάνει πρεμιέρα για πρώτη φορά το 2003 και οι τρεις πρώτες σεζόν προβλήθηκαν από το 2003 έως το 2006. Ωστόσο, πέρσι επέστρεψε δυναμικά για 4η σεζόν.

Expand player

Για ποιο λόγο σύμφωνα με τον Χάρη Ρώμα δεν γίνεται να συνεχιστεί το Καφέ της Χαράς;

«Κάναμε συζήτηση με το κανάλι. Έχει ένα δικό του φανατικό κοινό και μας έβαλε στη διαδικασία να το σκεφτούμε», δήλωσε αρχικά

«Ήταν ευκαιρία να δώσουμε ένα τέλος σε αυτή την ιστορία που είχε μείνει ημιτελής, ήταν ευκαιρία να βάλουμε τα νέα παιδιά που μεγαλώσανε αλλά επειδή η κεντρική ιστορία είναι ο Πώποτας και η Χαρά, αυτή η ιστορία κάποια στιγμή πρέπει να τελειώσει. Δεν μπορείς να την τραβήξεις από τα μαλλιά», σημείωσε αποκαλύπτοντας το λόγο. Μπορεί αυτή να σταματάει, ωστοσο το Κωνσταντίνου και Ελένης επιστρέφει.

Καφέ της Χαράς: Επιστρέφει στη σειρά ο Μπίλι!

Το Καφέ της Χαράς, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το remake και την συνέχεια της ιστορίας. Ωστόσο κάποιοι χαρακτήρες δεν έχουν εμφανιστεί. Τώρα επιστρέφει στη σειρά ο Μπίλι.

Η κωμική σειρά Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια, στα οποία θα δούμε ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και έκτακτες εμφανίσεις, είτε προσώπων που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν είτε καινούργιων.

Ένα από αυτά που συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη κατηγορία, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV O Clock” και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, είναι ο Δημήτρης Τσακάλας.

Ο ηθοποιός, τον οποίο είχαμε δει στους τρεις πρώτους κύκλους της σειράς να υποδύεται τον Μπίλυ, ήρθε σε συμφωνία με τους δημιουργούς για να επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι για δύο επεισόδια. Να σημειώσουμε πως, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα, η ηθοποιός που υποδύεται την γυναίκα του Φούρναρη είχε ατύχημα.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Καφέ της Χαράς: Η ομοφυλοφιλική σκηνή που κόπηκε! Δείτε το βίντεο τριών λεπτών

Απίστευτη αποκάλυψη από τον Πάρη Σκαρτσολιά - «Ζούσα χωρίς ρεύμα γιατί..»