Πάνος Βλάχος για Μοθωναίο: «Μας έφερες αντιμέτωπους με όσα προσποιούμαστε πως δεν βλέπουμε»

Έστειλε το δικό του μήνυμα αγάπης και υποστήριξης

Ο Πάνος Βλάχος έστειλε το δικό του μήνυμα υποστήριξης και αγάπης στον Δημήτρη Μοθωναίο, μετά τη σοκαριστική αποκάλυψή του.

Ο 37χρονος ηθοποιός άνοιξε την καρδιά του και εξομολογήθηκε στη Φαίη Σκορδά τη σεξουαλική κακοποίηση που δέχτηκε σε ηλικία 6 ετών από άνθρωπο του οικογενειακού περιβάλλοντός του.

Expand player

Φυσικά, η αποκάλυψη αυτή έχει συγκλονίσει τους πάντες και πολλοί ήταν αυτοί, όπως η Τόνια Σωτηροπούλου, που έσπευσαν να του στείλουν τον θαυμασμό τους.

Ένας από αυτούς ήταν και ο συνάδελφός του Πάνος Βλάχος, ο οποίος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μια φωτογραφία του Δημήτρη Μοθωναίου και έγραψε: «Δημήτρη, αξίζεις αγάπη και αγκαλιές. Μας έφερες αντιμέτωπους με όσα προσποιούμαστε πως δεν βλέπουμε».

Δημήτρης Μοθωναίος: Ποιος είναι ο ηθοποιός που συγκλόνισε με την εξομολόγησή του

Ο Δημήτρης Μοθωναίος (6 Ιουνίου 1983, Αθήνα) είναι Έλληνας ηθοποιός, απόφοιτος της δραματικής σχολής του Θεάτρου Τέχνης - Κάρολος Κουν, καθώς και φοιτητής της Νομικής Σχολής Αθηνών.

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο του έγινε το 2006, μέσα από τη συμμετοχή του στη σειρά του Alpha TV «Τελευταία Παράσταση», στον ρόλο του αδερφού της Έλλης Λαμπέτη. Τη σεζόν 2009 - 2010, πρωταγωνίστησε στην επιτυχημένη σειρά του Aντ1 «Κάρμα», μαζί με τους Μυρτώ Αλικάκη, Μαρκέλλα Γιαννάτου, Ιζαμπέλα Κογεβίνα και Αντώνη Φραγκάκη, ενώ, το 2015, έλαβε μέρος στην κωμική σειρά του Αlpha TV «Μη με σκας», όπου και συνεργάστηκε για πρώτη φορά με τον Γιάννη Μπέζο.

Το 2019, πρωταγωνίστησε στον ρόλο του Αντώνη Κωστούλα στην ελληνική δραματική σειρά «Η ζωή εν τάφω», η οποία προβλήθηκε από την ΕΡΤ και είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Στράτη Μυριβήλη.

Όσον αφορά το θέατρο, η πρώτη του παράσταση ήταν ο «Ηλίθιος» του Ντοστογιέφσκι, σε σκηνοθεσία Στάθη Λιβαθινού, στην Πειραματική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου. Έκτοτε πρωταγωνίστησε αδιαλείπτως στο θέατρο, σε παραστάσεις υψηλού ποιοτικού κύρους και εμπορικής απήχησης. Το 2012, προτάθηκε για το βραβείο Χορν για τον ρόλο του στο έργο «Cock», σε σκηνοθεσία Κατερίνας Ευαγγελάτου, ενώ, το 2014, προτάθηκε και πάλι για τον ρόλο του στις «Βάκχες» του Ευριπίδη, σε σκηνοθεσία Έκτορα Λυγίζου.

Το 2015, πρωταγωνίστησε στην παράσταση - φαινόμενο του ελληνικού θεάτρου, που είδαν πάνω από 100.000 θεατές, «Η Μεγάλη Χίμαιρα», βασισμένη στο μυθιστόρημα του Μ. Καραγάτση και, το 2017, πρωταγωνίστησε στην Κεντρική Σκηνή Τσίλερ του Εθνικού Θεάτρου, στον ρόλο του «Πέερ Γκυντ» του Ίψεν, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Λιγνάδη. Το 2019, πρωταγωνίστησε σε διεθνή κινεζική κινηματογραφική παραγωγή, τα γυρίσματα της οποίας έλαβαν μέρος στη Σαγκάη.

Κινηματογραφικά έχει πρωταγωνιστήσει μεταξύ άλλων στις ταινίες: «Νίκος Δραγούμης. Ένας ζωγράφος στη σκιά της ιστορίας» (2015), «Φαντασία» (2019), και «A Day in the Life Of A Teddy Bear» (2019).

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιάννος Περλέγκας: Επιβεβαιώνει την κακοποίηση που δέχθηκε ο Δημήτρης Μοθωναίος σε παράσταση

Καίτη Γαρμπή: «Για την περίπτωση που βρεθούν κι άλλοι "γονείς" σαν κι αυτούς του 6χρονου Δημήτρη Μοθωναίου»