Καίτη Γαρμπή: «Για την περίπτωση που βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν κι αυτούς του 6χρονου Δημήτρη Μοθωναίου»

Η ανάρτησή της μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση του ηθοποιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καίτη Γαρμπή: «Για την περίπτωση που βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν κι αυτούς του 6χρονου Δημήτρη Μοθωναίου»

Μέσα από μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter, η Καίτη Γαρμπή θέλησε να σχολιάσει την συγκλονιστική εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου ενώ συγκεκριμένα στάθηκε στην στάση των γονιών του.

Ο Δημήτρης Μοθωναίος αποκάλυψε στους γονείς του τι του συνέβη ωστόσο δεν βρήκε την ανταπόκριση που περίμενε. Τα λόγια του αυτά άγγιξαν ιδιαίτερα την τραγουδίστρια η οποία με την ανάρτησή της αναφέρθηκε στην ανάγκη να κινητοποιηθούν τα σχολεία προκειμένου να βρίσκονται στο πλευρό αυτών των παιδιών από το πρώτο λεπτό.

«Για πάρα πολλά χρόνια το έκρυβα από τους γονείς μου. Δεν με στήριξαν, δεν μου έδωσαν ποτέ τη βοήθεια που ήθελα. Δεν μπορούσαν να το διανοηθούν. Προσπαθούν να υποβαθμίσουν το γεγονός. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποιείς ότι οι φίλοι είναι η οικογένεια που διαλέγεις και ότι είσαι μόνος σου στη ζωή», είπε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Η ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για τον Δημήτρη Μοθωναίο

«Είναι επιτακτική ανάγκη πλέον το σχολείο να έχει ενεργό ρόλο στη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση των παιδιών ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ! Για την περίπτωση που ίσως βρεθούν κι άλλοι «γονείς» σαν κι αυτούς του 6ΧΡΟΝΟΥ Δημήτρη Μοθωναίου», έγραψε η τραγουδίστρια.

Καίτη Γαρμπή Δημήτρης Μοθωναίος

Και η Νατάσα Μποφίλιου στο πλευρό του Δημήτρη Μοθωναίου

Η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε το δικό της μήνυμα υποστήριξης και αγάπης στον Δημήτρη Μοθωναίο, μετά τη σοκαριστική εξομολόγησή του.

Ο 37χρονος ηθοποιός προχώρησε το πρωί της Τετάρτης σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη, κατά την οποία ομολόγησε πως σε πολύ μικρή ηλικία δέχτηκε σεξουαλική κακοποίηση και παρενόχληση.

Η Νατάσα Μποφίλιου έστειλε έτσι ένα συγκινητικό μήνυμα στον Δημήτρη, μετά την κατάθεση ψυχής του. Η τραγουδίστρια έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της στο Instagram: «Εσύ, φωτεινό μου πλάσμα.

Εσύ, τα τραύματα και οι πληγές σου. Εσύ, η ομορφιά και η δύναμη. Εσύ το κουράγιο να σηκώνεσαι πάντα κι από πάντα. Να παλεύεις το σκοτάδι. Να το νικάς. Εσύ, που είσαι όλοι. Και όλοι που είμαστε εσύ.

Εσύ, που είσαι ο ίδιος φτιαγμένος από το υλικό των ονείρων. Το αληθινό. Σ' ευχαριστούμε φίλε μου. Ξεκουράσου τώρα».

Νατάσα Μποφίλιου για Δημήτρη Μοθωναίο