Ευτυχείτε: Έξαλλος ο Γκουντάρας - «Πώς μπορεί να παραγραφεί μια κακοποίηση ενός παιδιού;»

Δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό του

Έξαλλος έγινε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής Ευτυχείτε, με αφορμή τις καταιγιστικές εξελίξεις γύρο από τις σεξουαλικές παρενοχλήσει στο χώρο της υποκριτικής.

Συγκεκριμένα, αφού προβλήθηκε απόσπασμα από την εκπομπή Έλα χαμογέλα, με τον ηθοποιό που κατήγγειλε τον βιασμό που υπέστη στα 22 του χρόνια, παρουσιάστρια και πάνελ σχολίασαν το γεγονός.

Expand player

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει το θυμό του, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει στον αέρα της εκπομπής.

«Συγνώμη τώρα γιατί θα τρελαθώ. Πώς μπορεί να παραγραφεί μια κακοποίηση ενός παιδιού; Πώς είναι δυνατόν; Δηλαδή αυτή τη στιγμή έτσι όπως είναι τα πράγματα δεν μπορεί να αλλάξει ο νόμος;», είπε μεταξύ άλλων σε έξαλλη κατάσταση.

Γρηγόρης Γκουντάρας: Βούρκωσε όταν είδε την έκπληξη για την γιορτή του

Σήμερα, Δευτέρα 25 Ιανουαρίου έχει την γιορτή του ο Γρηγόρης Γκουντάρας και κατά τη διάρκεια του "Ευτυχείτε" οι συνεργάτες του του ετοίμασαν μια έκπληξη που τον έκανε να λυγίσει.

Αφού η Κατερίνα Καινούργιου καλημέρισε τους τηλεθεατές και ευχήθηκε στον συνεργάτη της, λίγο αργότερα εισέβαλλε στο πλατό της εκπομπής η σύζυγος του Ναταλί Κάκκαβα και τον άφησε άφωνο. Μάλιστα λίγε μέρες πριν, η Νάταλι είχε κάνει μια ανάρτηση που είχε συγκινήσει πολλούς.

«Χρόνια σου πολλά. Επειδή έχεις το κλειδί της καρδιάς μου 11 χρόνια στο έκανα και σε τούρτα», είπε η Ναταλί Κάκκαβα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να συμπληρώνει:

«Είμαι πολύ ευσυγκίνητος. Ρε Ναταλί γιατί τα κάνεις αυτά;».

Ευτυχείτε: Έφυγε από το πλατό ο Γκουντάρας - Το σχόλιο για την ηλικία του που δεν του άρεσε

Στη σημερινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Ευτυχείτε" ο Γρηγόρης Γκουντάρας άκουσε ένα σχόλιο για την ηλικία του που δεν του άρεσε καθόλου με αποτέλεσμα να σηκωθεί και να...φύγει!

Πιο συγκεκριμένα, στην εκπομπή έπαιζε ένα θέμα με τις εξελίξεις στην σειρά Άγριες Μέλισσες και ενώ συζητούσαν για το spoiler, η Κατερίνα είχε την απορία, σε ποια χρονολογία βρίσκεται η σειρά.

Τότε ο Γιάννης Πουλόπουλος που είχε επιμεληθεί το θέμα απάντησε: «1966 και συγκεκριμένα στις 3 Ιανουαρίου» με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να σχολιάζει: «Ήμουν αγέννητος» με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά: «Όχι! Α, ναι!».

Εκείνος τότε σηκώθηκε από τη θέση του για να φύγει και αυτό το έκανε όπως πάντα με γερή δόση χιούμορ.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στόλισαν και ο Γκουντάρας με την Κάκκαβα! Δείτε την άβαφη μπροστά στο δέντρο

Θύμα απάτης ο Γρηγόρης Γκουντάρας - «Υπάρχει ένας αλήτης απατεώνας...»