Στόλισαν και ο Γκουντάρας με την Κάκκαβα! Δείτε την άβαφη μπροστά στο δέντρο

Η φωτογραφία στο Instagram

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Στόλισαν και ο Γκουντάρας με την Κάκκαβα! Δείτε την άβαφη μπροστά στο δέντρο

Το σπίτι τους στόλισαν η Νάταλι Κάκκαβα με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τα παιδιά τους, μπαίνοντας στο κλίμα των Χριστουγέννων. Μάλιστα, η παρουσιάστρια πόζαρε μπροστά από το δέντρο εντελώς άβαφη.

Το ζευγάρι βρίσκεται στο σπίτι του σε καραντίνα - όπως όλοι μας άλλωστε - και λόγω των εορτών που έρχονται αποφάσισαν να κατεβάσουν το δέντρο και να το στολίσουν, δίνοντας πνοή αισιοδοξίας και αλλαγής.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram λοιπόν η Νάταλι Κάκκαβα, δημοσίευσε μια φωτογραφία μέσα από το σπίτι τους, όπου πόζαρε εντελώς άβαφη με θέα πίσω της το δέντρο, λίγες ημέρες μετά την είδηση πως θα παρουσιάσει το Big Brother.

Νάταλι Κάκκαβα Γρηγόρης Γκουντάρας σπίτι

OPEN: Θρήνος στο πλατό του Ευτυχείτε - Τα συγκλονιστικά λόγια του Γκουντάρα, του συζύγου της Κάκκαβα

Θρήνος επικράτησε στο πλατό της εκπομπής Ευτυχείτε, στον αέρα του OPEN, με αφορμή τα συγκλονιστικά λόγια του Γρηγόρη Γκουντάρα, για έναν γνωστό του που έφυγε από τη ζωή.

Αφορμή για την αποκάλυψη, στάθηκε η είδηση πως ο Γιώργος Μαυρίδης νοσηλεύεται σοβαρά με κορωνοϊό στο νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Για αυτό το λόγο επικράτησε θρήνος στο Ευτυχείτε στο OPEN με τα συγκλονιστικά λόγια του Γκουντάρα

Συγκεκριμένα, όπως είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας, πρόσφατα έχασε έναν γνωστό του από το Λαγονήσι, ηλικίας 49 ετών, χωρίς υποκείμενο νόσημα.

«Η κατάσταση δυστυχώς είναι ανεξέλεγκτη. Χάσαμε έναν συνάνθρωπό μας γνωστό μου, 49 χρονών, στο Λαγονήσι. Τα λέω προς επίρρωση των όσων είπε ο Γιώργος Μαυρίδης. 49 χρονών, δεν κάπνιζε, δεν έπινε και δούλευε όλη τη μέρα. Αδύνατος και χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα», εξομολογήθηκε.