Κατερίνα Καινούργιου: Η αναφορά της στην εγκυμοσύνη της Μαρίας Ηλιάκη - «Επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα»

«Χάρηκα πάρα πολύ»

Το πρωί της Δευτέρας, η Κατερίνα Καινούργιου ευχήθηκε μέσα από το Ευτυχείτε στην Μαρία Ηλιάκη, μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης της.

Η παρουσιάστρια μοιράστηκε χθες με τους διαδικτυακούς της φίλους το ευτυχές αυτό γεγονός, δημοσιεύοντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα στον στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Expand player

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Μαρία έχει λάβει αμέτρητες ευχές από φίλους, συγγενείς και θαυμαστές. Μια από τις ευχές ήταν και αυτή της Κατερίνας Καινούργιου, η οποία θέλησε να ευχηθεί στη πρώην συνεργάτιδα της δημόσια μέσα από την εκπομπή της.

Μάλιστα, η ίδια αποκάλυψε ότι επικοινώνησαν οι δύο φίλες μέσω μηνυμάτων. Η Κατερίνα είπε χαρακτηριστικά: «Χάρηκα πάρα πολύ. Τι σας είχα πει αγαπημένοι μου τηλεθεατές; Δύο εγκυμοσύνες. Το ήξερα, αλλά όχι από τη Μαρία. Η Μαρία είναι πολύ καλά. Επικοινωνήσαμε χθες με μηνύματα, της ευχήθηκα. Και άλλη μια εγκυμοσύνη βγαίνει σε λίγες ημέρες».

Στο μεταξύ, και η Κατερίνα Καραβάτου ευχήθηκε δημόσια στην Μαρία Ηλιάκη

Σήμερα το πρωί, η Φωλιά των Κου Κου δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στο ευτυχές αυτό γεγονός και η Κατερίνα Καραβάτου θέλησε να ευχηθεί με τα πιο γλυκά λόγια στην πολύ καλή της φίλη.

Συγκεκριμένα, είπε: «Πόσες ευχές να σου στείλουμε. Πόση αγάπη να σου δώσουμε. Όλα θα πάνε καλά, όλα πηγαίνουν καλά. Η Μαρία μας βρήκε τη χθεσινή ημέρα για να το ανακοινώσει…

Εγώ δε θα μπορέσω να σας δώσω περισσότερες λεπτομέρειες, γιατί η Μαρία αν θέλει να πει κάτι θα το πει μόνη της. Μπορώ να σας πω ότι είναι πάρα πολύ χαρούμενη. Το ξέρω γιατί ακούω τη φωνούλα της στο τηλέφωνο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαρία Ηλιάκη: Δεν φαντάζεστε πως αντέδρασε ο σύντροφος της όταν την είδε με την μάσκα προσώπου

Κατερίνα Καινούργιου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Πολύ πριν σε γνωρίσω...»