Κατερίνα Καινούργιου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Πολύ πριν σε γνωρίσω...»

Με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κατερίνα Καινούργιου: Η ερωτική εξομολόγηση στον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Πολύ πριν σε γνωρίσω...»

Η Κατερίνα Καινούργιου, με αφορμή την ημέρα των ερωτευμένων, θέλησε να προχωρήσει σε μια τρυφερή ερωτική εξομολόγηση προς τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Το ζευγάρι φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ και δεν είναι λίγες οι φορές μέσα στα δύο χρόνια που είναι μαζί όπου η λαμπερή παρουσιάστρια αναφέρει και δημοσιεύει τον αγαπημένο της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Με αφορμή την χθεσινή μέρα του Άγιου Βαλεντίνο αλλά και το δώρο που έλαβε η ίδια από τον Φίλιππο κατά την διάρκεια του Ευτυχείτε, η Κατερίνα θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram μια throwback φωτογραφία από έναν ταξίδι που είχαν κάνει οι δύο τους παλιότερα.

Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησης η ίδια έγραψε: «Πολύ πριν σε γνωρίσω ...σε περίμενα. #myforeverlove @philippos_tsangrides (τότε που ταξιδεύαμε ...) Ν αγαπάτε και ...ν αγαπιέστε #goodnightworld».

ανάρτηση καινούργιου για τσαγκρίδη

Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της δε δίστασε να αποκαλύψει και ποια είναι η διαφορά ηλικίας που έχει με τον αγαπημένο της σύντροφο, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που συναντούσε μετά από καιρό στην εκπομπή τον καλό της φίλο και έτσι ήταν προετοιμασμένη να του απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Αφού λοιπόν τον στρίμωξε να της απαντήσει για τη μεταγραφή του από τον ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη σχέση της και αποκάλυψε πως έχει 4 χρόνια και 11 μήνες διαφορά με τον αγαπημένο της.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ήρεμη χωρίς υπερβολές. Έχω μία πολύ όμορφη σχέση. Κλείνουμε δύο χρόνια μαζί», εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας: «Είναι ένα φανταστικό παιδί με πολύ καλή ψυχή και πολύ διαφορετικός. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να χαρεί και με το πιο απλό πράγμα και αυτό μου έχει δώσει να καταλάβω κι εγώ. Οπότε η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο έχει αλλάξει τελείως. Έχω βάλει άλλες προτεραιότητες χωρίς να σημαίνει ότι πιέζω τον εαυτό μου και λέω ότι "είμαι 35 και πρέπει αυτόν να το παντρευτώ". Όπως βγει! Είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη».