Απάντησε ανοιχτά ο Νίκος Μουτσινάς για τη μεταγραφή του - «Μου πάει ο ΣΚΑΪ, θα μείνω για πάντα»

Τον στρίμωξε η Κατερίνα Καινούργιου

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Απάντησε ανοιχτά ο Νίκος Μουτσινάς για τη μεταγραφή του - «Μου πάει ο ΣΚΑΪ, θα μείνω για πάντα»

Ο Νίκος Μουτσινάς υποδέχθηκε σήμερα την Κατερίνα Καινούργιου στην εκπομπή της και μετά από μία ατάκα της αναγκάστηκε να απαντήσει ανοιχτά στο αν σκοπεύει να πάρει μεταγραφή για κάποιο άλλο κανάλι, με τον παρουσιαστή να σχολιάζει πως ο ΣΚΑΪ του πάει πολύ.

Τον τελευταίο καιρό έχουν ακουστεί πολλά σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά. Από τη μεριά της, η στενή συνεργάτιδά του, Ματίνα Νικολάου ξεκαθάρισε πως δεν έχει ακούσει κάτι σχετικό, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου δε θα μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο στη μεγάλη συνάντησή τους.

Ο Νίκος Μουτσινάς δήλωσε χιουμοριστικά: «Έχεις την Πολυκάρπου να τα ρωτά αυτά και να με εκνευρίζει…Θα σου απαντήσω…

Νίκος Μουτσινάς Κατερίνα Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούριου ανέφερε: «Έχω έναν ακόμα χρόνο συμβόλαιο… Είμαι πολύ ευχαριστημένη εκεί που είμαι και θα παραμείνω και του χρόνου. Είμαι και στην παραγωγή με την Barking Well και χαίρομαι που έχουν γίνει περισσότερα πράγματα στην εκπομπή. Είμαι πολύ καλά.»

Έπειτα ο Νίκος Μουτσινάς συνέχισε: «Θα μείνω για πάντα… Μου πάει ο ΣΚΑΙ, όλα τα κανάλια μου πάνε… Ο Alpha στην αρχή μας πήγαινε στο τέλος όχι κι ο ΑΝΤ1 το ίδιο. Και το Open αλλά μετά έκλεισα έγινα closed. Πρέπει να προσέχω το τέλος μου.»

Άγριο άδειασμα από τον Μουτσινά για τον Chris Σταμούλη του Survivor - «Τι είναι αυτά; Πόσο πίσω είμαστε;»

Ο κακός χαμός έχει γίνει μετά τις προκλητικές δηλώσεις του Chris Σταμούλη στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor για τις οποίες ξέσπασε και ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι.

Ο Chris Σταμούλης είπε στο χθεσινό Survivor τα εξής: «Κάθε γυναίκα είναι σαν πηλός που είναι άμορφος. Όλες τις γυναίκες τις πλάθεις, δεν έχει σημασία αν είναι 15. Όλες τις διαμορφώνεις πιστεύω ακόμα κι αν είναι στα 30.

Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες χρειάζονται πλάσιμο για να διαμορφώσουν χαρακτήρα. Βέβαια για να σε αφήσει κάποια να την πλάσεις, σημαίνει ότι σε θαυμάζει κι είναι ερωτευμένη μαζί σου».

Φυσικά, τόσο το Twitter που ξέσπασε για τις δηλώσεις του παίκτη όσο και η εκπομπή δεν παρέλειψε να παίξει το συγκεκριμένο απόσπασμα με τον Νίκο Μουτσινάς αμέσως μετά να τον «αδειάζει» κανονικά: «Μας είπε κι εκείνο το καλό το παιδί, ο Chris, πώς πρέπει να πλάσουμε τη γυναίκα. Το πλάσιμο της γυναίκας μπορεί να κράτησε κι ένα τέταρτο.

Δεν τον παρακολουθώ. Δεν τον παρακολουθώ, δεν θέλω! Δεν θέλω να τον παρακολουθήσω! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πόσο πίσω είμαστε; Θα μου πεις είναι εκεί πέρα και λίγο πιο πρωτόγονοι που δεν έχουν τον πολιτισμό. Είναι στον Άγιο Δομίνικο και θυμήθηκε τα παλιά.

Τη γυναίκα την πιάνεις, της δίνεις μια ροπαλιά και την βάζεις μες στη σπηλιά, μην είσαι βλάκας. Να μην έχει απλά κίνηση. Μπράβο το παιδί! Εκπαιδευτική τηλεόραση, να ακούγονται αυτά».