Ματίνα Νικολάου: Απαντάει ανοιχτά - Πάει στο Mega το Καλό Μεσημεράκι;

Θα δούμε την τηλεοπτική ανατροπή;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Απαντάει ανοιχτά - Πάει στο Mega το Καλό Μεσημεράκι;

Η Ματίνα Νικολάου μίλησε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων κλήθηκε να απαντήσει ανοιχτά για το ενδεχόμενο μίας μετακίνησης της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι από τον ΣΚΑΪ στο Mega, γεγονός που θα δημιουργούσε αληθινό «σούσουρο» στα τηλεοπτικά.

Η αγαπημένη «Βάνια» μίλησε για τη συνεργασία της με τον Νίκο Μουτσινά αλλά και για τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή.

«Δεν μου έχουν πει ότι είμαι γούρι, αλλά μακάρι να είμαι. Ο Νίκος είναι γούρι από μόνος του, δεν έχει ανάγκη από άλλο γούρι. Ο συνδυασμός και όλο αυτό που έχει συμβεί στην εκπομπή, όχι μόνο με τους δυο μας, αλλά και με όλη την ομάδα, είναι πετυχημένο» δήλωσε.

Καλό Μεσημεράκι Mega

Όσον αφορά στα νούμερα τηλεθέασης, είπε: «Υπάρχει μία ασφάλεια ότι όλα πάνε καλά, αλλά δεν είναι ότι ξυπνάω για να τα δω. Σαφώς τα ακούω και χαίρομαι που πάει καλά η εκπομπή. Μέχρι εκεί» και απέκλεισε το ενδεχόμενο η εκπομπή να μετακινηθεί στο Mega, επισημαίνοντας πως δεν έχει διαβάσει κάτι τέτοιο. Η ερώτηση αυτή μάλιστα έρχεται σε μία ιδιαίτερη εποχή για τα δύο κανάλια αφού πριν δύο μέρες ο Ανδρέας Γεωργίου άφησε τον ΣΚΑΪ και συμφώνησε με το Μεγάλο κανάλι.

Ακόμα, η Ματίνα Νικολάου μίλησε για τις φετινές γιορτές: «Φέτος τις γιορτές θα είμαστε σπίτι με φαγητάκι, με τους δικούς μας ανθρώπους και με την ελπίδα να περάσει όλο αυτό γρήγορα. Ο μικρός ζήτησε ένα skate από τον Άγιο Βασίλη».

Τι είπε η Ματίνα Νικολάου στο YOU για τη σχέση της με τον Νίκο Μουτσινά

Η χρονιά που φεύγει είχε για εσένα φως παρά τη δύσκολη κατάσταση που όλοι ζήσαμε;

Πραγματικά ντρέπομαι να πω ότι είμαι καλά, γιατί ξέρω ότι πολύς κόσμος περνάει δύσκολα. Επαγγελματικά κύλησαν όλα πολύ όμορφα, πήραμε πολλή αγάπη από τον κόσμο. Μας έλεγαν «ευτυχώς είστε κι εσείς και βλέπουμε μια εκπομπή να χαρούμε, να διασκεδάσουμε, να περάσουμε καλά”, και αυτό μας έδινε ακόμα μεγαλύτερη χαρά.

Με τον Νίκο Μουτσινά είστε πια ένα αχτύπητο τηλεοπτικό ντουέτο και εδώ και πολλά χρόνια και φίλοι. Έχετε τσακωθεί κάποια στιγμή σοβαρά;

Δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ εύστροφος, είναι η χαρά της ζωής. Μου έχει προσφέρει πολλά πράγματα όπως και εγώ σε εκείνον. Με βοήθησε ακόμα και οικονομικά στο παρελθόν, όταν ήμουν σε άθλια κατάσταση και έπρεπε να βρω οπωσδήποτε μια δουλειά εκείνος με προσέλαβε ως βοηθό σκηνοθέτη. Είναι πολύ γενναιόδωρος και αυτό δεν θα το ξεχάσω ποτέ. Προσπαθώ να του το ανταποδίδω όσο μπορώ.

Βλέπω να είναι κουμπάρος σας στον γάμο με τον Βασίλη...

(γέλια) Δεν έχω σκοπό να ξαναπαντρευτώ, ούτε το σκέφτομαι. Θα δούμε, έχει ο Θεός, είναι κάτι που δεν θέλω να οργανώσω. Δείτε εδώ φωτογραφία με τον σύντροφό της που στολίζουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Σκέφτεσαι να κάνεις ένα παιδί;

Είμαστε δύο χρόνια μαζί με τον Βασίλη, έχει περάσει από το μυαλό μας αλλά και οι δύο λέμε «όχι τώρα». Είμαστε επικεντρωμένοι στη δουλειά και εκείνος προσπαθεί να “χτίσει” την καριέρα του, με όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε όλοι αυτή την χρονιά.

Περισσότερα στο περιοδικό You που κυκλοφορεί κάθε Τετάρτη σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ.