Στόλισαν το σπίτι τους η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης - Φωτογραφία από το σαλόνι τους

Υπέροχο στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στόλισαν το σπίτι τους η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης - Φωτογραφία από το σαλόνι τους

Η Ματίνα Νικολάου και ο αγαπημένος της σύντροφος Βασίλης Πορφυράκης αποφάσισαν να στολίσουν και να δώσουν έναν πιο γιορτινό τόνο στο σπίτι τους. Μάλιστα μοιράστηκαν και μία υπέροχη φωτογραφία μέσα από το σαλόνι τους.

Η τηλεοπτική «Βάνια» περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στο σπίτι της μαζί με τον αγαπημένο της και τον γιο της, ο οποίος είναι η μεγάλη της αδυνμία.

Θέλοντας να μπει σε γιορτινό κλίμα, στόλισε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πιο όμορφο στιγμιότυπο. Δείτε εδώ τι είπε πριν από μερικές μέρες σε συνέντευξή της για τον πρώην σύζυγό της.

Ματίνα Νικολάου: Η αποκάλυψη για το οριστικό τέλος της από το Καλό Μεσημεράκι

Στον καναπέ του Πάμε Δανάη έκατσε πριν από μερικές μέρες η Ματίνα Νικολάου, η αγαπημένη Βάνια από το Καλό Μεσημεράκι και αποκάλυψε πως θα αντιδράσει όταν ο ρόλος της θα λάβει τέλος.

Η ταλαντούχα κωμικός μίλησε αποκλειστικά στην Δανάη Μπάρκα για το Καλό Μεσημεράκι και την αγάπη και επιτυχία που έχει λάβει τα δυο τελευταία χρόνια, ενώ ταυτόχρονα αναφέρθηκε και στον πρώην σύντροφο της.

Όταν ο Άρης Καβατζίκης την ρώτησε αν είναι έτοιμη να αποχωριστεί τον ρόλο, όταν τελειώσει η εκπομπή, η Ματίνα Νικολάου αποκάλυψε:

«Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα γίνει και αυτό, αλλά δεν ξέρω πως θα το αντιμετωπίσω. Η αλήθεια είναι ότι στην καθημερινότητά μου είναι τόσο έντονο, που σίγουρα θα μου λείψει, πρέπει να το αντιμετωπίσω και αυτό κάποια στιγμή. Δεν με έχει κουράσει καθόλου η Βάνια. Δεν με κουράζει γιατί είναι τόσο αθώα, είναι αυτός ο χαρακτήρας που όπως λέει και ο Νίκος, εσύ είσαι Ματίνα η Βάνια. Απλά εγώ το έχω, τι ωραία είμαι η Βάνια».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή: