Ματίνα Νικολάου: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της - «Ήταν μια απόφαση...»

Αυτές είναι οι σχέσεις του σήμερα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου: Η αποκάλυψη για τη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της - «Ήταν μια απόφαση...»

Η Ματίνα Νικολάου παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη και, μεταξύ άλλων, δεν δίστασε να αποκαλύψει πως ακόμη διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον πρώην άντρα της, Γιώργο.

«Θεωρώ πολύ σημαντικό που ο γιος μου έχει και τους δύο γονείς του, έστω και χωριστά. Η σχέση μου με τον Γιώργο είναι πάρα πολύ καλή. Είμαστε φίλοι. Δεν πίστευα ότι μπορεί να συμβεί αυτό, αλλά συμβαίνει. Αρκεί να υπάρχει θέληση και από τις δυο πλευρές.

Νομίζω ότι ο Παναγιώτης όλο αυτό το έχει συνηθίσει και το έχει αποδεχτεί. Δεν κατηγορώ τον Γιώργο, ήταν μια απόφαση που πήραμε και όλα καλά», τόνισε χαρακτηριστικά η Ματίνα Νικολάου, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη πως είχε πάει να πεθάνει.

Συγκλονίζει η Ματίνα Νικολάου για το χωρισμό της - «Πίστευα ότι έχει τελειώσει η ζωή μου! Μαζευόμασταν και...»

Στην εκπομπή “Ευτυχείτε” και τον Γιάννη Πουλόπουλο παραχώρησε συνέντευξη η Ματίνα Νικολάου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μετά το χωρισμό από το σύζυγό της.

«Στα ερωτικά μου μού δίνουν συμβουλές και ο Νίκος και η Ζέτα. Την περίοδο του χωρισμού, η συμβουλή ήταν μία από την παρέα: μην κάνεις έτσι, δεν τελείωσε η ζωή σου.

Εγώ πίστευα ότι έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα έχω ξανά σχέση, ότι έμεινα μόνη μου με ένα παιδί, καταστροφολογία. Το έχω παραδεχτεί πάρα πολλές φορές και τους έχω ζητήσει και συγγνώμη για τον τρόπο που αντιμετώπιζα τότε την κατάσταση, ήμουν μια άλλη.

Ζήτησα συγγνώμη γιατί τους είχα τρελάνει, δεν πέρασαν καλά, μαζευόμασταν κι έκλαιγα, ήμουν το μόνο θέμα εγώ, ο χωρισμός μου, δεν ήταν δίκαιο», είπε η Ματίνα Νικολάου. Μετά το διαζύγιο της ωστόσο, βρήκε τον έρωτα ξανά. Αυτός είναι ο σύντροφος της.