Ματίνα Νικολάου: "Ο πιο όμορφος άντρας του κόσμου είναι..." - Η δημόσια εξομολόγηση στον σύντροφο της!

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Αρθρογράφος: Ιωάννα Πολυχρόνη
Ιωάννα Πολυχρόνη
Youweekly Editor
Ματίνα Νικολάου:

Η Ματίνα Νικολάου γνωστή και Βάνια έχει αγαπηθεί όσο τίποτε άλλο από το κοινό. Περνάει σίγουρα μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της αφού τόσο στα επαγγελματικά στο Καλό Μεσημεράκι τόσο και στα προσωπικά της είναι πολύ καλα!

Η γνωστή ηθοποιός τον τελευταίο χρόνο έχει γνωστοποιήσει τη σχέση της με τον Βασίλη Πορφυράκη, ενώ έχει σχολιάσει ανοιχτά τη διαφορά ηλικίας ανάμεσα στην ίδια και στον σύντροφό της.

Πρόσφατα, ο Βασίλης Πορφυράκης γιόρτασε τα γενέθλιά του, έχοντας στο πλευρό του την εκλεκτή της καρδιάς του.

Η Ματίνα Νικολάου, θέλοντας να εκφράσει ανοιχτά την αγάπη της προς τον σύντροφό της, δημοσίευσε στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία.

«Ο πιo όμορφος άντρας του κόσμου είναι αυτός που ηρεμεί την ψυχή μου!!! Χρόνια πολλά στη πιο όμορφη ψυχή του κόσμου», έγραψε για λεζάντα κάτω από τη φωτογραφία της. Δείτε επίσης τη φωτογραφία με τον σύντροφο και τον γιο της!

Ματίνα Νικολάου: Η φωτογραφία με το σύντροφό της και η αποκάλυψη για τα ευχάριστα

Η Ματίνα Νικολάου είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης καθώς στο πλάι του Νίκου Μουτσινά, υποδυόμενη τη Βάνια, στο Καλό Μεσημεράκι έχει τρελάνει τους πάντες! Ευχάριστα είναι τα νέα για εκείνη και τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη. Δείτε παρακάτω τη φωτογραφία με το σύντροφό της και την αποκάλυψη που συνέβη μέσα από το προφίλ της Ματίνα Νικολάου.

Όπως γνωρίζουμε, η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης είναι ένα από τα πιο όμορφα και πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και μπορεί τις περισσότερες φορές να διατηρούν ένα χαμηλό προφίλ όσον αφορά τη σχέση τους και να μη βομβαρδίζουν με φωτογραφίες τα κοινωνικά δίκτυα, παρ'όλα αυτά το ζευγάρι είχε επέτειο 2 ολόκληρων χρόνων και η Ματίνα δεν άντεξε να μη δημοσιεύσει κάτι.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανήρτησε η Ματίνα Νικολάου με το σύντροφό της και αποκαλύπτει τα ευχάριστα

Συγκεκριμένα, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία σε ιστορία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, άκρως καλλιτεχνική φωτογραφία και επάνω έγραψε: "2 happy years with you", δηλαδή, “2 χαρούμενα χρόνια μαζί σου”.

Ματίνα Νικολάου