Η απίστευτη φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου με το σύντροφο και το γιο της

Η πολύ γλυκιά ανάρτηση

Αρθρογράφος: Χριστιάνα Μπράμο
Χριστιάνα Μπράμο
Youweekly Editor
Η απίστευτη φωτογραφία της Ματίνας Νικολάου με το σύντροφο και το γιο της

Η όμορφη Ματίνα Νικολάου που όλοι λατρέψαμε στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κήτη. Στο πλάι της βρίσκονται ο γιος της και ο σύντροφός της Βασίλης Πορφυράκης.

Στιγμές απόλυτης ηρεμίας και χαλάρωσης βιώνουν και οι τρεις του κι αυτό είναι ολοφάνερο! Ολοφάνερο είναι καθώς η Ματίνα επέλεξε να μοιραστεί αυτές τις όμορφες στιγμές με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram. Χαρακτηριστικά, έκανε μία ανάρτηση στην οποία απεικονίζονται και οι τρεις μαζί με τις ηλιαχτίδες του ήλιου που χαϊδεύουν απαλά τα πρόσωπά τους.

Αυτή είναι η απίστευτη φωτογραφία της Ματίνα Νικολάου με το σύντροφο και το γιο της από τις διακοπές τους στην Κρήτη.


«Μαζεύουμε θέα από την πανέμορφη Κρήτη ...!!!» Έγραψε στην περιγραφή της φωτογραφίας που ανέβασε την ώρα που βασίλευε ο ήλιος.

ματινα νικολαου φωτογραφία

ματίνα νικολαου κρητη αναρτηση

Δείτε και το άλλο trailer που βγήκε για το Καλό Μεσημεράκι εδώ.

Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης: Ζουν τον έρωτά τους στις όμορφες Σπέτσες

Η Ματίνα Νικολάου και ο Βασίλης Πορφυράκης είναι ένα από τα ζευγάρια εκείνα που δεν κάνουν πολύ "θόρυβο γύρω από τη σχέση τους. Προτιμούν να είναι ταπεινοί και δεν υπερπροβάλλουν ή μοιράζονται πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους. Παρ' όλα αυτά δε σημαίνει και ότι την αποκρύπτουν εντελώς. Το αγαπημένο ζευγάρι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις πανέμορφες και ειδυλλιακές Σπέτσες και οι δυο τους ζουν τον έρωτά τους.

Η Ματίνα και ο Βασίλης είναι ερωτευμένοι και αυτό φαίνεται από τα ειλικρινή χαμόγελά τους και τη γενικότερη στάση που έχουν ο ένας απέναντι στον άλλον τις φορές που ο φακός έτυχε να είναι στραμμένος προς το μέρος τους.

Η ιδιαίτερα συμπαθής και γλυκιά Ματίνα, την οποία αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό μέσα από την εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι", στο οποίο συντροφεύει με τις ατάκες και τα σκέρτσα της τον Νίκο Μουτσινά, ανήρτησε ορισμένες φωτογραφίες από τις διακοπές της με τον σύντροφό της και έχουμε να πούμε πως ταιριάζουν πάρα πολύ.

Οι φωτογραφίες με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη που μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στα κοινωνικά δίκτυα η Ματίνα Νικολάου - Το ζευγάρι ζει τον έρωτά του στις Σπέτσες.

Η Ματίνα έγραψε στην περιγραφή της ανάρτησης: "Το καλοκαιράκι μας!!!"

Ματίνα Νικολάου - Βασίλης Πορφυράκης Σπέτσες

 Ματίνα Νικολάου  Σπέτσες

Πανικός στο instagram! Η ανακοίνωση για το Καλό Μεσημέρακι με φωτογραφία στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά