Η επική αντίδραση της Καινούργιου όταν έλαβε το δώρο του Τσαγκρίδη για τον Άγιο Βαλεντίνο

Απίστευτο σκηνικό στο πλατό του Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η επική αντίδραση της Καινούργιου όταν έλαβε το δώρο του Τσαγκρίδη για τον Άγιο Βαλεντίνο

Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που πλησιάζει, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης θέλησε να κάνει ένα δώρο στην Κατερίνα Καινούργιου, με την ίδια βέβαια να προχωρά σε μια επική αντίδραση.

Το πρωί της Παρασκευής, το πλατό του Ευτυχείτε και η παρουσιάστρια ήταν σε απόλυτα ρομαντική και ερωτική διάθεση, μιας και τα πάντα ήταν κόκκινα και στολισμένα.

Η Κατερίνα φόραγε ένα υπέροχο κατακόκκινο φόρεμα και έτσι καλημέρισε τους τηλεθεατές με ένα πλατύ χαμόγελο. Αμέσως μετά, ο Γρηγόρης Γκουντάρας σηκώθηκε και της έδωσε δύο τριαντάφυλλα, το ένα από αυτόν και το άλλο από τον αγαπημένο της, Φίλιππο.

Η παρουσιάστρια αρχικά είπε: «Εμείς εδώ στο “Ευτυχείτε” είπαμε να το ζήσουμε λίγο. Καλά δεν κάναμε;» με τον Γρηγόρη αμέσως να της δίνει τα τριαντάφυλλα και να λέει: «Αυτό είναι από τον Φίλιππο, αυτό είναι από μένα. Τα υπόλοιπα την Κυριακή».

Η Κατερίνα έτσι έδωσε την επική απάντηση: «Αυτό βρήκε μόνο;». Πριν λίγες μέρες, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε και τι απάντησε ο αγαπημένος της για το ενδεχόμενο γάμου!

 Η επική αντίδραση της Καινούργιου όταν έλαβε το δώρο του Τσαγκρίδη για τον Άγιο Βαλεντίνο

Νέο μέλος στο σπίτι της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης καλωσόρισαν ένα νέο μέλος στο σπίτι τους και δηλώνουν πανευτυχείς για την προσθήκη αυτή.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόου μπιζ και εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν κρύψει λεπτό την αγάπη τους.

Αρκετά συχνά και οι δύο, ιδίως όμως η Κατερίνα, μοιράζονται στιγμές της καθημερινότητας του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Έτσι, αποφάσισαν να αποκαλύψουν στους διαδικτυακούς τους φίλους το νέο μέλος στην σχέση τους και αυτό φυσικά αφορά τον τετράποδο φίλο τους.

Η παρουσιάστρια, που πριν λίγες μέρες αποκάλυψε κάτι για τον σύντροφο της, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το νέο τους σκυλάκι, γράφοντας «Welcome Kiton» ενώ λίγο αργότερα ξανά δημοσίευσε ένα γλυκό στιγμιότυπο του κουταβιού να παίζει με ένα παιχνιδάκι.

σκυλάκι της Κατερίνας Καινούργιου και του Φίλιππου Τσαγκρίδη