Η αυθόρμητη αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Μέρα που είναι θα το πω...»

Έπος!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η αυθόρμητη αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Μέρα που είναι θα το πω...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να κάνει μία πολύ αυθόρμητη αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύντροφο, Φίλιππο Τσαγκρίδη, με αφορμή την εμφάνιση που έκανε στο Ευτυχείτε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το πλατό της εκπομπής με τις επιτυχίες του και η Κατερίνα Καινούργιου, σε άκρως εορταστικό κλίμα πέταξε μία ατάκα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αφού είχε αποκαλύψει πως θα είναι η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά για το νέο έτος.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

"Μέρα που είναι θα εξομολογηθώ κάτι. Είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης του συντρόφου μου του Φίλιππου. Όπου τραγουδάει πάμε και τον βλέπουμε, μας τον ζητάει έκπληξη στα γενέθλιά του. Είναι ο αγαπημένος του με διαφορά" είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ συμπλήρωσε με χιούμορ ότι "με αυτόν έχει μεγαλώσει", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Τι είχε πει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης για την πρόταση γάμου στην Κατερίνα Καινούργιου;

Σε μία εκπομπή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τον τελικό του The Bachelor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ατάκα που της είπε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με αφορμή την πρόταση γάμου που είδαν στις οθόνες τους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρεται πολύ συχνά στη σχέση της με τον αγαπημένο της. Αυτή τη φορά μίλησε για το βράδυ της Παρασκευής, όταν είδαν μαζί τον τελικό του ριάλιτι.

Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε την πρόταση γάμου στην Νικολέττα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γύρισε και της είπε: «Δεν πιστεύω να ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο». Η παρουσιάστρια φυσικά γέλασε με αυτή τη φράση του αγαπημένου της, ενώ αργότερα σχολίασε τι συμβαίνει με το The Bachelor.