Κατερίνα Καινούργιου: Θα είναι η πρώτη καλεσμένη του Μουτσινά - «Να βάλω κάτι... "Καλό Μεσημεράκι";»

Απίστευτη συζήτηση στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Θα είναι η πρώτη καλεσμένη του Μουτσινά -  «Να βάλω κάτι...

Η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε σήμερα το πρωί στην εκπομπή της πως πρόκειται να είναι η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά για τη νέα χρονιά και μάλιστα ξεκαθάρισε πως θέλει να φορέσει κάτι που να θυμίζει «Καλό μεσημεράκι».

Η παρουσιάστρια είναι πολλά χρόνια φίλη με τον Νίκο Μουτσινά και η αλήθεια είναι πως έχει καιρό να τον επισκεφθεί στην εκπομπή του. Έτσι οι δυο τους συμφώνησαν να συναντηθούν τηλεοπτικά με το νέο έτος.

Λίγο μετά τη συνέντευξη της Ματίνας Νικολάου, η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε πως θα πάει στην εκπομπή και ζήτησε από τους συνεργάτες της μία γνώμη σχετικά με το τι θα φορέσει.

«Η πρώτη του εκπομπή ζωντανά είναι 4 Ιανουαρίου. Ποια είναι η πρώτη καλεσμένη; Πείτε αλεύρι; Το κοκορίκο (δείτε εδώ την εμφάνιση στην οποία αναφέρεται) σε γυρεύει! Του το χρωστάω 3 χρόνια. Δεν ξέρω τι να βάλω. Είμαι σε αναζήτηση. Να πάω καυτή και να του κάνω “Καλό Μεσημεράκι”; Να πάω κλειστή;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Στη συνέχεια βέβαια οι συνεργάτες της την ενημέρωσαν τι ακριβώς εννοεί κάθε φορά ο Νίκος Μουτσινάς με την έκφραση Καλό Μεσημεράκι και το πήρε πίσω.

Τι πρόγραμμα είχε στην εορταστική εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου

Το «Ευτυχείτε» αποχαιρετά με πολύ τραγούδι, λάμψη αλλά και συγκίνηση τη χρονιά που φεύγει και δίνει τις πιο όμορφες ευχές για τον καινούργιο χρόνο.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η παρέα της την παραμονή Πρωτοχρονιάς στις 9.50 υποδέχονται στο στούντιο την «Βασίλισσα» της πίστας Ζωζώ Σαπουντζάκη, που ξεφυλλίζει το άλμπουμ της μυθιστορηματικής ζωής της αλλά και τραγουδά με το μοναδικό της μπρίο.

Ζωζώ Σαπουντζάκη Ευτυχείτε

Το κέφι όμως δεν σταματά εδώ, αφού ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Χρήστος Αντωνιάδης παίρνουν το μικρόφωνο και μας διασκεδάζουν με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Φυσικά το τελευταίο «Ευτυχείτε» της χρονιάς, έχει πλούσιο τηλεοπτικό ρεπορτάζ, όπως πάντα, για τις εκπομπές, τα σήριαλ και τα ριάλιτι που έρχονται μέσα στο 2021, αλλά και καλεσμένους που με τις εξομολογήσεις τους καθηλώνουν: Σοφία Μουτίδου, Ματίνα Νικολάου, Τρύφωνας Σαμαράς, αλλά και ο Γιάννης Φλωρινώτης, μας συγκινούν και μας κάνουν να χαμογελάσουμε.

Τέλος, η Κατερίνα Λένη, μας ετοιμάζει μια διαφορετική λαχταριστή… τούρτα βασιλόπιτα, για να υποδεχτούμε γλυκά το νέο χρόνο.