H αποκάλυψη της Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη - «Του λέω να με παντρευτείς και αυτός έκανε την πάπια»

«Έδωσε» τον σύντροφο της στον αέρα του Ευτυχείτε

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
H αποκάλυψη της Καινούργιου για τον Τσαγκρίδη - «Του λέω να με παντρευτείς και αυτός έκανε την πάπια»

Το πρωί της Παρασκευής η Κατερίνα Καινούργιου «έδωσε» τον σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη στον αέρα του Ευτυχείτε.

Η όμορφη παρουσιάστρια ευχήθηκε στην Αθηνά Οικονομάκου για την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της και αμέσως μετά προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Η Κατερίνα αναφέρθηκε σε ένα ταξίδι που είχε κάνει με τον αγαπημένο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, στις Μαλδίβες, και είπε χαρακτηριστικά:

«Μόνο εγώ πήγα στις Μαλδίβες και δεν αντάλλαξα όρκους αγάπης; Εγώ πήγα έβλεπα πηγαίναν τα ζευγάρια, είχαν πάρει φωτογράφους, αντάλλασσαν όρκους, του έλεγα τι ωραία αυτά, ναι ναι κοίταζε αλλού.

Έκανε την πάπια. Του λέω και να με παντρευτείς εδώ δεν ισχύει στην Ελλάδα, μην αγχώνεσαι δεν πιάνει». Αποκάλυψε, παράλληλα, και την διαφορά ηλικίας που έχει με τον Φίλιππο.

Η αυθόρμητη αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη - «Μέρα που είναι θα το πω...»

Μέσα από τη σημερινή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να κάνει μία πολύ αυθόρμητη αποκάλυψη για τον αγαπημένο της σύντροφο, Φίλιππο Τσαγκρίδη, με αφορμή την εμφάνιση που έκανε στο Ευτυχείτε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Ο τραγουδιστής ξεσήκωσε το τηλεοπτικό κοινό αλλά και το πλατό της εκπομπής με τις επιτυχίες του και η Κατερίνα Καινούργιου, σε άκρως εορταστικό κλίμα πέταξε μία ατάκα για τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, αφού είχε αποκαλύψει πως θα είναι η πρώτη καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά για το νέο έτος.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

"Μέρα που είναι θα εξομολογηθώ κάτι. Είναι ο αγαπημένος καλλιτέχνης του συντρόφου μου του Φίλιππου. Όπου τραγουδάει πάμε και τον βλέπουμε, μας τον ζητάει έκπληξη στα γενέθλιά του. Είναι ο αγαπημένος του με διαφορά" είπε η Κατερίνα Καινούργιου, ενώ συμπλήρωσε με χιούμορ ότι "με αυτόν έχει μεγαλώσει", είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.