Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Είμαι ευτυχισμένη»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: Αποκάλυψε τη διαφορά ηλικίας που έχει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της δε δίστασε να αποκαλύψει και ποια είναι η διαφορά ηλικίας που έχει με τον αγαπημένο της σύντροφο, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Η παρουσιάστρια ήταν πραγματικά πολύ ενθουσιασμένη που συναντούσε μετά από καιρό στην εκπομπή τον καλό της φίλο και έτσι ήταν προετοιμασμένη να του απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις.

Αφού λοιπόν τον στρίμωξε να της απαντήσει για τη μεταγραφή του από τον ΣΚΑΪ, η Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για τη σχέση της και αποκάλυψε πως έχει 4 χρόνια και 11 μήνες διαφορά με τον αγαπημένο της.

Κατερίνα Καινούργιου Φίλιππος Τσαγκρίδης

«Είμαι πολύ καλά. Είμαι ήρεμη χωρίς υπερβολές. Έχω μία πολύ όμορφη σχέση. Κλείνουμε δύο χρόνια μαζί», εξομολογήθηκε, συμπληρώνοντας: «Είναι ένα φανταστικό παιδί με πολύ καλή ψυχή και πολύ διαφορετικός. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος μπορεί να χαρεί και με το πιο απλό πράγμα και αυτό μου έχει δώσει να καταλάβω κι εγώ. Οπότε η ζωή μου με αυτόν τον άνθρωπο έχει αλλάξει τελείως. Έχω βάλει άλλες προτεραιότητες χωρίς να σημαίνει ότι πιέζω τον εαυτό μου και λέω ότι "είμαι 35 και πρέπει αυτόν να το παντρευτώ". Όπως βγει! Είμαστε πάρα πολύ καλά. Είμαι ευτυχισμένη».

Τι είχε πει ο Φίλιππος Τσαγκρίδης για την πρόταση γάμου στην Κατερίνα Καινούργιου;

Σε μία εκπομπή της εκπομπή, η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε τον τελικό του The Bachelor και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην ατάκα που της είπε ο Φίλιππος Τσαγκρίδης με αφορμή την πρόταση γάμου που είδαν στις οθόνες τους.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια αναφέρεται πολύ συχνά στη σχέση της με τον αγαπημένο της. Αυτή τη φορά μίλησε για το βράδυ της Παρασκευής, όταν είδαν μαζί τον τελικό του ριάλιτι.

Όταν ο Παναγιώτης Βασιλάκος έκανε την πρόταση γάμου στην Νικολέττα, ο Φίλιππος Τσαγκρίδης γύρισε και της είπε: «Δεν πιστεύω να ονειρεύεσαι κάτι τέτοιο». Η παρουσιάστρια φυσικά γέλασε με αυτή τη φράση του αγαπημένου της, ενώ αργότερα σχολίασε τι συμβαίνει με το The Bachelor.