Σοφία Λεοντίτση: Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks πέρασε από οντισιόν του House of Fame και την έκοψαν

«Έκλαιγα για 4 ώρες»

Η Σοφία Λεοντίτση, η πρώην παίκτρια του “My Style Rocks” αποκάλυψε πως πέρασε οντισιόν για “House of Fame”, με την ίδια όμως τελικά να την απορρίπτουν!

Την Δευτέρα έκανε πρεμιέρα το νέο μουσικό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, στο οποίο συμμετέχουν 17 άτομα και κυνηγούν το όνειρο τους στον χώρο της μουσικής.

Expand player

Κάτι παρόμοιο φαίνεται να ήθελε να κάνει και η Σοφία, η οποία όμως τελικά δεν πέρασε στην επόμενη φάση, κάτι που θέλησε να μοιραστεί με μια ανάρτησή στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Σοφία έγραψε:

«Όταν πήγα στην οντισιόν του House Of Fame, πραγματικά καταχειροκροτήθηκα…. Έφυγα με την ελπίδα μου γεμάτη! Όταν στην πορεία ήρθε εκείνη η Πέμπτη που έμαθα ότι δεν πέρασαν, πρέπει να έκλαιγα 4 ώρες… Κάπου εκεί πρέπει να ήταν… Όταν τελικά βγήκε στον αέρα και το παρακολούθησα κατάλαβα ότι τελικά δεν ήταν για μένα.

Συμπέρασμα; Ο θεός κάτι σου παίρνει για να σου δώσει ίσως κάτι άλλος ίσης αξίας με αυτό που δικαιούσαι. Αυτό να θυμάστε πως ισχύει για όλα τα πράγματα της ζωής. Σήμερα πονάς για να είσαι ίσως πολύ ευτυχισμένος στο αύριο!».

My Style Rocks: Η Σοφία Λεοντίτση βάφτισε τον γιο της - Θα πάθετε "πλάκα" με το προσκλητήριο!

Την γνωρίσαμε μέσα από το περσινό κύκλο του My Style Rocks και πλέον είναι μια ευτυχισμένη μανούλα, που μάλιστα αναμένεται σύντομα να βαφτίσει το πρώτο της παιδάκι! Ο λόγος για την Σοφία Λεοντίτση. Δείτε το απίστευτο προσκλητήριο που μας έδειξε στο Instagram.

Η όμορφη μελαχρινή, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το παιχνίδι μόδας του ΣΚΑΪ, έγινε μανούλα για πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2019 και πλέον διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της! Μάλιστα η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τις φίλους άλλη μια όμορφη στιγμή! Ποια είναι αυτή: Φυσικά τα βαφτίσια του μωρού της!

Να πούμε ότι η Σοφία είναι παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Μιχάλη Κατσικιά και οι δυο τους πλέουν, πλέον σε πελάγη ευτυχίας, όπως μαρτυρούν και άλλες φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Το ενδιαφέρον πέρα φυσικά από την είδηση ότι το παιδάκι θα βαφτιστεί τον Μαϊο είναι το προσκλητήριο το οποίο μοιάζει με αστυνομική ταυτότητα! Δείτε το και θα πάθετε πλάκα!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τζώρτζια Βαϊνά: Γέννησε η πρώην παίκτρια του My Style Rocks - «Λιώσαμε» με την φωτογραφία της μικρούλας

Κάτια Φουρτούνη: Σοκάρει η πρώην παίκτρια του My Style Rocks για το πρόβλημα υγείας - "Έπαιρνα αγωγή..."