House of Fame: Η είσοδος των παικτών και του Πάνου Μεταξόπουλου στο σπίτι

Τα πρώτα λόγια του διευθυντή της Ακαδημίας

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Η είσοδος των παικτών και του Πάνου Μεταξόπουλου στο σπίτι

To House of Fame, το νέο μουσικό show του ΣΚΑΪ έκανε την πρεμιέρα του το μεσημέρι της Δευτέρας και έτσι, ο Πάνος Μεταξόπουλος υποδέχθηκε τους 17 σπουδαστές στην Ακαδημία λίγο μετά την πρώτη τους είσοδο μέσα στο σπίτι.

Το show διαδραματίζεται στην βίλα του Big Brother και έτσι οι παίκτες μπήκαν μέσα για να δουν για πρώτη φορά τους χώρους του σπιτιού και να εγκατασταθούν.

Όλοι ενθουσιάστηκαν και ήδη άρχισαν οι πρώτες τους κουβέντες για την συγκατοίκηση στο σπίτι.

Την εμφάνιση τους έκαναν και οι 4 coach η Πέννυ Μπαλτατζή, η Chali Jennings, η Δώρα Παντελή, ο Al Giga, αλλά και ο διευθυντής της Ακαδημίας ο Πάνος Μεταξόπουλος.

Τα πρώτα λόγια του Πάνου Μεταξόπουλου στο House of Fame

«Δε με νοιάζει πόσο καλή φωνή έχετε, είναι θέμα φύσης και κατασκευής. Εγώ μπορώ να σας υποσχεθώ πως ό,τι κι αν θελήσει ο καθένας εδώ μέσα θα πραγματοποιηθεί. Με τρελαίνει, όταν βλέπω έναν πραγματικό καλλιτέχνη», είπε μεταξύ άλλων ο Μεταξόπουλος.

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

House of Fame: Οι πρώτες δηλώσεις των κριτών λίγο πριν την πρεμιέρα

Λίγο πριν από την εντυπωσιακή πρεμιέρα, οι κριτές του νέου μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΪ, «House of fame», προχώρησαν στις πρώτες δηλώσεις τους.

Το νέο μουσικό ριάλιτι με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και κριτική επιτροπή τον Γιώργο Αρσενάκο, τον Φοίβο, την Καίτη Γαρμπή και τον Γιάννη Πλούταρχο, κάνει πρεμιέρα την επόμενη Δευτέρα.

 House of Fame πρώτες δηλώσεις των κριτών

Το πρωί, ωστόσο, της Πέμπτης, οι κριτές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” για το νέο τους επαγγελματικό βήμα, καθώς κανείς από αυτούς στο παρελθόν δεν είχε ξαναβρεθεί σε αυτή τη θέση.

Ο Γιάννης Πλούταρχος είπε χαρακτηριστικά: «Είπαμε πολύ σημαντικά πράγματα, πολύ όμορφα πράγματα, ραντεβού στο Live. Δε με αγχώνει καθόλου ο ρόλος του κριτή», με την Καίτη Γαρμπή να συμπληρώνει: «Μας είπαν ότι δεν πρέπει να τα πούμε όλα τώρα, θα τα πούμε όλα στην ώρα τους».

Παρ' όλα αυτά, ο Φοίβος δεν επιθυμούσε να μιλήσει και αρκέστηκε σε ένα «Δεν μπορώ να μιλήσω, ευχαριστώ πολύ».