House of Fame: Αυτοί θα είναι οι καθηγητές της ακαδημίας

Κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 15/2!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
House of Fame: Αυτοί θα είναι οι καθηγητές της ακαδημίας

To «House of Fame» κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες και, μόλις πριν από λίγα λεπτά, ο ΣΚΑΪ ανακοίνωσε τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν τη μουσική ακαδημία.

Το «House of Fame La Academia» αναπτύχθηκε και προβάλλεται μέσω της Azteca και του δικτύου της με τεράστια επιτυχία, από το 2002, στο Μεξικό, στην υπόλοιπη Λατινική Αμερική και στις ΗΠΑ. Ενδεικτικό της επιτυχημένης πορείας του είναι το γεγονός ότι η πρεμιέρα της 11ης σεζόν έγινε το #1 trending topic παγκοσμίως! Το format έχει παρουσιαστεί με επιτυχία και σε πολλές χώρες της Ασίας.

Τώρα, η πιο fun μουσική Ακαδημία ανοίγει τις πόρτες της στην Ελλάδα και υποδέχεται δεκαοκτώ ταλαντούχους τραγουδιστές με διαφορετικές προσωπικότητες, μουσικά στυλ, αλλά και φιλοδοξίες. Για τους επόμενους μήνες, οι σπουδαστές θα γίνουν και συγκάτοικοι! Κάμερες και μικρόφωνα θα καταγράφουν 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα την καθημερινότητα των σπουδαστών του House of Fame La Academia, με τις σημαντικότερες στιγμές τους να προβάλλονται καθημερινά το απόγευμα - Δείτε εδώ τα πρόσωπα της κριτικής επιτροπής.

Οι σπουδαστές θα ακολουθούν ένα αυστηρό πρόγραμμα μαθημάτων, από νωρίς το πρωί μέχρι το απόγευμα, ενώ, όπως και σε κάθε Ακαδημία, απαγορεύονται οι αδικαιολόγητες απουσίες. Φωνητική, χορός, σωματική άσκηση και ενδυματολογία είναι μερικοί μόνο από τους τομείς των μαθημάτων που θα διδάσκονται σε καθημερινή βάση. Επιπλέον, σεμινάρια, συναντήσεις αλλά και συνεργασίες - έκπληξη με καταξιωμένους τραγουδιστές βρίσκονται μέσα στο πρόγραμμα της Ακαδημίας.

Tα ταλέντα που κέρδισαν την είσοδό τους στο «House of Fame La Academia» θα πρέπει κάθε εβδομάδα να παρουσιάζουν την πρόοδό τους στο live concert της Παρασκευής, με παρουσιάστρια την Ελένη Φουρέιρα και τους Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο στην κριτική επιτροπή. Οι σπουδαστές θα ερμηνεύουν το τραγούδι τους, ενώ γνωστοί καλλιτέχνες θα εμφανίζονται και θα τραγουδούν μαζί τους σε ντουέτα – έκπληξη.

Οι κριτές και, κυρίως, οι τηλεθεατές θα αποφασίζουν για τις καλύτερες ερμηνείες. Στο τέλος του live concert, η κριτική επιτροπή θα αναδεικνύει τους τρεις υποψήφιους προς αποχώρηση για το επόμενο live, ενώ οι τηλεθεατές θα έχουν στη διάθεσή τους μία εβδομάδα για να ψηφίσουν τον τραγουδιστή που θέλουν να παραμείνει στο «House of Fame La Academia».

Τα πρόσωπα της Ακαδημίας του «House of Fame»

Διευθυντής: Πάνος Μεταξόπουλος

Είναι ο σωστός άνθρωπος στη σωστή θέση! Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη διδασκαλία αλλά και στην τηλεόραση. Είναι επικοινωνιακός, ευαίσθητος σε προσωπικά θέματα αλλά και αυστηρός, όταν πρέπει. Θα βρίσκεται στο πλευρό των σπουδαστών, για να τους ενθαρρύνει και να τους βοηθάει να έχουν την καλύτερη απόδοση.

Υπεύθυνη φωνητικής τοποθέτησης: Πέννυ Μπαλτατζή

Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι το πρόσωπο που θα βοηθάει τους σπουδαστές στην ερμηνεία τού κάθε τραγουδιού, μέσα από μαθήματα φωνητικής.

Χορογράφος: Chali Jennings

Η Αμερικανίδα χορογράφος, που έχει στο ενεργητικό της συνεργασίες με τα μεγαλύτερα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας παγκοσμίως, όπως Justin Timberlake, Black Eyed Peas, Maroon 5, είναι εκείνη που θα αναλάβει την προετοιμασία των σπουδαστών, όταν θα ερμηνεύουν τραγούδι που απαιτεί χορό.

House of Fame καθηγητές

Style Expert: Al Giga

Είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με κορυφαία περιοδικά μόδας, οίκους μόδας, αλλά και για την εμφάνιση της Έλενας Παπαρίζου που έφερε στην Ελλάδα την πρωτιά στη Eurovision. Ο διεθνούς φήμης style expert θα έχει την επιμέλεια της εμφάνισης του κάθε σπουδαστή επάνω στη σκηνή.

Health & Wellness Coach: Δώρα Παντέλη

Η αθλητικογράφος, παρουσιάστρια και κλινική ψυχολόγος θα είναι υπεύθυνη για τη σωστή διατροφή, τη σωματική άσκηση και την ευεξία των σπουδαστών.

Ο δρόμος προς τη δόξα θέλει ταλέντο, σκληρή δουλειά, πείσμα και επιμονή. Ο ανταγωνισμός θα είναι μεγάλος και το έπαθλο που θα περιμένει τον καλύτερο σπουδαστή θα είναι ένα χρυσό συμβόλαιο με την Panik Records!

House of Fame, πρεμιέρα τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 στις 17.15 στο ΣΚΑΪ

Ελένη Φουρέιρα για House of Fame: «Ο Φοίβος είναι ο πιο αυστηρός»

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης στην εκπομπή «Love it» και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην πρεμιέρα του «House of Fame», στον λόγο για τον οποίο επέλεξε να επιστρέψει με το συγκεκριμένο show αλλά και στον πιο αυστηρό κριτή, που δεν είναι άλλος από τον Φοίβο.

Η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως χάρηκε πολύ με την πρόταση που ήρθε από τον ΣΚΑΪ, ενώ τόνισε πως γνωρίζει πολύ καλά την Καίτη Γαρμπή και τον Γιώργο Αρσενάκο, που πλέον είναι οικογένειά της.

Ελένη Φουρέιρα House of Fame

«Είναι κάτι το οποίο πάντα μου άρεσε και, όταν μου έγινε η πρόταση από τον ΣΚΑΪ, έμαθα ποιο είναι το συγκεκριμένο project, μου άρεσε πάρα πολύ, γιατί έχει να κάνει με τη δουλειά μου και είναι πολύ κοντά σε αυτό που κάνω. Δεν ξέρω ποιος θα είναι ο πιο αυστηρός, μπορεί και ο Φοίβος, η Καίτη δεν νομίζω. Αυτούς που γνωρίζω πιο καλά είναι η Καίτη και ο Γιώργος, που είναι οικογένειά μου πια» - δείτε εδώ το τρέιλερ.