Ξέσπασε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος: «Ποιος είναι το ζώο κύριε Λιβαθινέ;»

Η αυστηρή ανάρτηση μετά την καταγγελία

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος θέλησε να ρίξει το δικό του «καρφί» κατά του Στάθη Λιβαθινού για τη νέα καταγγελία που έγινε σε βάρος του σκηνοθέτη από την Κίνηση Ανάπηρων Καλλιτεχνών.

Η καταγγελία που έγινε κατά του Στάθη Λιβαθινού κατατέθηκε στο ΣΕΗ στις 11 Μαρτίου και έχει να κάνει με τον αποκλεισμό ενός κωφού υποψηφίου από τις εισαγωγικές εξετάσεις της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου, όπου ήταν τότε καλλιτεχνικός διευθυντής ο Λιβαθινός, παρά το γεγονός ότι έχει καταργηθεί ο όρος της «αρτιμέλειας», που προβλεπόταν ως τότε.

Expand player

Μάλιστα θυμίζουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, ο Στάθης Λιβαθινός παραιτήθηκε από τη θέση του αυτή στο Εθνικό Θέατρο.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ξέσπασε μετά τις τελευταίες ειδήσεις για την καταγγελία στον χώρο του θεάτρου και ήταν ένας από τους ηθοποιούς που στάθηκαν κατά του Στάθη Λιβαθινού.

Η ανάρτηση του Γιώργου Πυρπασόπουλου για τον Στάθη Λιβαθινό

«Δε νιώθω καμία πικρία»

Ο Στάθης Λιβαθινός ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου μετά από τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος του.

Παρόλο που στην αρχή είχε διαψεύσει τις φήμες για την παραίτησή του, η ανακοίνωσή του ήρθε να τις επιβεβαιώσει.

Ο ίδιος μίλησε στο Mega και εξήγησε πως μέσα από την εν λόγω ανακοίνωση αποχαιρέτησε τους μαθητές του και είπε όλα όσα είχε να πει.

«Ότι νιώθω και ότι σκέφτομαι βρίσκεται μέσα στην ανακοίνωση προς τους αγαπημένους μου μαθητές. Μέσα από αυτήν την ανακοίνωση αποχαιρέτησα τα παιδιά μου. Δε νιώθω καμία πικρία», είπε αρχικά.

Για τα μελλοντικά θεατρικά του σχέδια, είπε: «Όταν ανοίξουν τα θέατρα με το καλό, θα δούμε… Είμαι στην ίδια δυσκολία που βρίσκονται όλοι οι άνθρωποι του θεάτρου».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στάθης Λιβαδινός: Οι πρώτες του δηλώσεις μετά τις κατηγορίες εις βάρος του από τον Παναγιώτη Μπουγιούρη

Παναγιώτης Μπουγιούρης κατά Στάθη Λιβαθινού: «Ήσασταν χυδαίος, σας φτύνω κατάμουτρα»