Γιώργος Καραϊβάζ: Η επίσημη ανακοίνωση του Star για τον θάνατο του

Το «αντίο» των συναδέλφων του

Τόσο το πανελλήνιο όσο και ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι συγκλονισμένος με τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ, με το Star να προχωρά στην επίσημη ανακοίνωση του.

Το μεσημέρι της Παρασκευής ο δημοσιογράφος και αστυνομικός ρεπόρτερ δολοφονήθηκε από δύο αγνώστους έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Expand player

Μετά το αντίο της Ανθής Βούλγαρη, το Star έστειλε ανακοίνωση για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ, με τους συναδέλφους του να τον αποχαιρετούν για τελευταία φορά.

Η ανακοίνωση του Star για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβαζ

«Απέραντη θλίψη σκόρπισε η είδηση της δολοφονίας του αγαπημένου μας συναδέλφου Γιώργου Καραϊβάζ.

Ο Γιώργος Καραϊβάζ συνεργαζόταν ως αστυνομικός συντάκτης τα 4 τελευταία χρόνια, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» του σταθμού μας.

Ξεχώριζε για τις ικανότητές του, τον ακέραιο χαρακτήρα του και ήταν αγαπητός σε όλους τους συντελεστές του προγράμματος. Το Star, η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρίας, με αίσθημα βαθιάς οδύνης για την απώλειά του, εκφράζουν τα θερμότερα συλλυπητήρια στους οικείους του».

Οι πρώτες εκτιμήσεις για την δολοφονία του

Ο Πάνος Σόμπολος μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 αναφορικά με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ.

«Από τα λίγα στοιχεία που έχουμε ως τώρα, το έγκλημα δεν φανερώνει τρομοκρατική ενέργεια. Βέβαια τίποτα δεν μπορείς να αποκλείσεις γιατί είναι οι πρώτες ώρες τώρα.

Έχουμε να κάνουμε με μια δολοφονία πολύ καλά στημένη και πολύ καλά οργανωμένη. Σίγουρα υπάρχει το στοιχεία της εκδίκησης.

Τώρα γιατί τον εκδικήθηκαν με τον πιο απάνθρωπο τρόπο κανένας δεν γνωρίζει μέχρι στιγμής. Έγραψε κάτι στην ιστοσελίδα του ή έκανε κάποια αποκάλυψή; Είπε κάτι στην εκπομπή; Εκείνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι η υπόθεση αργά ή γρήγορα θα εξιχνιαστεί.».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιώργος Καραϊβάζ: Το τελευταίο ρεπορτάζ που παρουσίασε στο Αλήθειες με τη Ζήνα πριν τη δολοφονία του

Γιώργος Καραϊβάζ - Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία του