Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη για τον θάνατο του

Το δημόσιο «αντίο» της στον δημοσιογράφο

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιώργος Καραϊβάζ: Το συγκινητικό μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη για τον θάνατο του

Σε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση προχώρησε η Ανθή Βούλγαρη αναφορικά με την δολοφονία του Γιώργου Καραϊβάζ, με την ίδια να τον αποχαιρετά για τελευταία φορά.

Ο δημοσιογράφος και αστυνομικός ρεπόρτερ άφησε την τελευταία του πνοή το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά από πυροβολισμούς που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

Η γυναίκα του αλλά και ο δημοσιογραφικός κόσμος είναι συγκλονισμένοι και ανάμεσα τους και η Ανθή Βούλγαρη, η οποία εξέφρασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την θλίψη της.

Η ανάρτηση της Ανθής Βούλγαρη για τον θάνατο του Γιώργου Καραϊβάζ

«Μάχιμος μέχρι το τέλος. Συνάδελφος από τους λίγους. Αξιοπρεπης, ευγενικός με όλους. Δεν έχω λόγια. Η δημοσιογραφικη οικογένεια είναι φτωχότερη από σήμερα».

Γιώργος Καραϊβάζ συγκινητικό μήνυμα της Ανθής Βούλγαρη για τον θάνατο τ

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο της εκτέλεσής του

Αυτή την στιγμή ισχυρές είναι οι αστυνομικές δυνάμεις στο σημείο όπου δολοφονήθηκε ο πασίγνωστος αστυνομικός ρεπόρτερ!

Ο δημοσιογράφος επέστρεψε γύρω στις 14:15 στο σπίτι του από το στούντιο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» στο Πικέρμι που βρισκόταν νωρίτερα. Οι δύο δράστες που τον περίμεναν και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές επέβαιναν σε μηχανάκι, τον πυροβόλησαν αρκετές φορές και τράπηκαν αμέσως σε φυγή. Στο σημείο βρέθηκαν τουλάχιστον 17 σφαίρες.

Στο σημείο έχει φτάσει και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών που θα αναλάβει τις έρευνες. Οι Αρχές έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο δραστών.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία και μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, τουλάχιστον σε επίπεδο αστυνομικό, ο δημοσιογράφος δεν είχε αναφέρει ότι δεχόταν απειλές και δεν είχε υποβάλει ποτέ αίτημα για αστυνομική φύλαξη.